Nie wiem czy to dobry pomysł ale może okładka byłaby ta sama w zmienionej kolorystyce (przez autorkę ) ??????????????????
to tak jak książki w jakiejś serii ...
No nie wiem Marku ale poczekajmy co powiedzą inni
ja jestem za
_________________ Piszę żeby było ładniej ... bo słońce i tak świeci
Czytam Wasze wypowiedzi ale szczerze mówiąc pomysł powtórzenia tej samej okładki mi się nie podoba. Nie wiem czy to nie jest małe wygodnictwo z Waszej strony. Zmieniamy się, zmienia się oblicze Postscriptum więc nie widzę potrzeby aby z każdą antologią jaką będziemy wydawali była związana ta sama szata graficzna. Napis owszem, bo jest to jakby nasz herb ale reszta?
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
No, poprzednią Antologię - z uwagi na brak czasu- przegapiłem , teraz postaram się "załapać".
Co do okładki - może się różnić, ale powinny być jednak zachowane dość silne podobieństwa do poprzedniej, jako zachowane serii.
pątniczka
Wysłany: 2008-09-03, 12:25
No cóż kto późno przychodzi sam sobie szkodzi, przykro mi że nie mogę wziąć udziału, zawsze mam pecha
ale pomysł jest świetny popieram
_________________ słowa palą, więc pali się słowa
nikt o treści popiołów nie pyta
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
pątniczka
Wysłany: 2008-09-03, 15:31
el chciałabym żeby tak było ale czytałam regulamin prosimy chętne osoby, które do dnia 24.08.2008r. napisały na forum co najmniej 3 posty ...itd
a ja jestem na forum od 29 sierpnia dopiero ...
_________________ słowa palą, więc pali się słowa
nikt o treści popiołów nie pyta
Zgadzam się z tym. Żeby zachować ciągłość serii, wystarczy na przykład przenieść sam napis: @ntologia POSTscriptum, podobnie jak to jest w przypadku wielu wydań - okładki się zmieniają, ale sam napis - charakterystyczne logo - zostaje.
Ja bym optował za tym pomysłem.
Niech będzie logo, niech będzie ta koncepcja tomiku, z modyfikacjami o których pisał Marcin, ale niech okładka nie będzie identyczna, ale właśnie nieco inna. Niech to się nie stanie monotonne.
Zgadzam się z tym. Żeby zachować ciągłość serii, wystarczy na przykład przenieść sam napis: @ntologia POSTscriptum, podobnie jak to jest w przypadku wielu wydań - okładki się zmieniają, ale sam napis - charakterystyczne logo - zostaje.
Niech będzie logo, niech będzie ta koncepcja tomiku, z modyfikacjami o których pisał Marcin, ale niech okładka nie będzie identyczna, ale właśnie nieco inna. Niech to się nie stanie monotonne.
nie z męskiej solidarności ale zgadzam się z Panami w stu procentach
Fred napisał/a:
Marcin Dydyna napisał/a:
nie z męskiej solidarności ale zgadzam się z Panami w stu procentach
Myślę, że to na prawdę dobry pomysł ...więc czekamy na projekty
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza