miałem przyjemność poznać część użytkowników tego forum podczas zjazdu [z (lotu)] w Gliwicach w dniach 06-07-2008 roku, i spędzenia z Leszkiem, Lidią, Danusią, Ewą, Basią, Elą i Fredem niezapomniane godziny na Równicy i Czantorii; sympatyczni, otwarci i życzliwi - dobrze zaprezentowali stronę osobową portalu, co jest bardzo zachęcające;
już na wstępie uzyskałem prawo do tytułu rekina (asa) przestworzy, i jako świeżo upieczony (w słońcu) aeronauta poczułem się wreszcie poetą;
pozdrawiam!
Witaj Jacku sądzę że tak jak i na spotkaniu byłeś Kimś do kogo garnęło się wielu, tak i na portalu nie będzie inaczej. Niezmiernie miło widzieć Ciebie wśród nas.
Witaj Jacku. Ja Ciebie pamiętam ze spojrzeń
Pisałeś zawsze fajne wiersze i przedstawiałeś sobą
mądre wartości dotyczące nie tylko poezji, a także życia.
Serdecznie pozdrawiam.
_________________ "Każda Twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą" - Prentice Mulford
WITAJ Marcinie!
poznałem już Twoją gotowość do życzliwej współpracy ( a ja rzeczywiście w kwestiach technicznych jestem neptyk) i z pewnością nie raz będę suszył dziwnymi pytaniami głowę i burzył harmonię nauki zwanej potocznie informatyką (taki paradoks!) - za co z góry przepraszam i dziękuję! (za wybaczenie);
pozdrawiam
witaj el, witaj niepokorna nutko, witaj Ninoczko - witajcie Trzy Gracje na moim tu debiucie - miło poznać, miło poobcować, miło podzielić się słowem;
pozdrawiam najserdeczniej;
Danusię poznałem osobiście - przypomina mi trochę tę, co to śpiewała: "Gdybym to ja miała skrzydełka jak gąska" ale na gęś nie wyglądała, bardziej na słowika....
Witaj Jacku sądzę że tak jak i na spotkaniu byłeś Kimś do kogo garnęło się wielu, tak i na portalu nie będzie inaczej. Niezmiernie miło widzieć Ciebie wśród nas.
Leszku;
CIEPŁO z Ciebie emanuje, i pewnie masz równie przestronną duszę i wyobraźnię jak to niebo po którym szybujesz w pogoni za bogami (boginkami?); ))
kapitanie - melduję się na posterunku! czyli w papućkach, ale za to przy poezji - to to samo, co szybowanie w chmurach...(?!)
) J.S
Lucy - fakt, jestem ciełolubny, a nawet kserotermiczny! ))
pozdrawiam i ślę falę podzwrotnikowego ciepła!
)
Snowboarder.;
O!
JAKI solidny i przytomny gościu tu się odnalazł - takim Cię zapamiętałem...zatem znowu pobędziemy razem; witam! )
J.S
nutko.;
jeszcze w piątek miałem 40 stopni gorączki, bo złapałem anginę ropną - wracam - i to szybko do zdrowia...ale 2 doby po prostu przespałem rozpalony...tak mi się wydarzyło, ale już mija - prawie...minęło, jestem jeszcze tydzień na L4 i na antybiotyku; zatem - sporo czasu właśnie na spotkania na portalu...POZDRAWIAM naj!...:))) J.S
amandalea.;
witaj szlachetna Gospodyni!
POMYSŁ Lidziu ze spotkaniem z towarzystwem Twojego portalu (TERAZ JUŻ I MOJEGO)bardzo przypadł mi do gustu, zwłaszcza co do niespodzianek, atrakcji, miejsca....I nie wiem do tej pory, co lepsze, czy góry powietrza nad Gliwicami i szlak tam wytyczony przez szybowiec, czy Czantoria i szlak na czeską stronę pośród zielonego lasu;
ale już zawsze będziesz Ty szła tam obok, w pamięci...
pozdrawiam! ) J.S