ja - witaj przy okazji - myślę, że ładnie uchwyciłaś moment
zastanawiam się tylko nad kolorystyką, ale jeśli takie światło było w chwili robienia fotografii, to zostaw, jak jest.
poświątecznie
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Fajny motyw energii. Rzeczywisty stan, którym posługują się mnisi podczas nauki sztuk walk i wykorzystywania energii ki do walki bezkontaktowej Energia pobierana z otoczenia i gromadzona tak jak na zdjęciu Twoim Joanno
Superancka fota.
_________________ "Każda Twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą" - Prentice Mulford
Właściwie w zdjęciach bardzo lubię wykorzystywać sepię lub kolor czarno-biały Takie kolory jak dla mnie wywołują uczucie że jednak nie wszystko zostało na zdjęciu pokazane, a przy okazji dodają zdjęciu lat może to dziwne ale lubię taki styl... w pokoju jak tylko mam okazję to zapalam lampę naftową (która zainspirowała mnie do wiersza "Nadzieja" )
w pokoju jak tylko mam okazję to zapalam lampę naftową (która zainspirowała mnie do wiersza "Nadzieja" )
tak, ja też u siebie w lesie - ale, proszę, pamiętaj o wnetylacji - nafta wydziela sporo spalin, także kopci - ale cóż tam - ileż warte są "wrażenia", chwile z nią ...jej światłem
a ja jeszcze dodatkowo - wspomnienia z młodości, czasów kiedy "elektryki" np. u moich dziadków na wsi nie było w ogóle ... piękne wspomnienia ... jak i ludzie tamtejsi ... pięknymi byli ... szkoda, że nie mam takich talentów jak Jorg do pisania opowiadań ...!