Wysłany: 2008-02-08, 00:09 Wybieramy okładkę do Antologii 1/2008
W końcu nadszedł czas na wybranie okładki do Antologii Ze względu na dużą ilość prac i zróżnicowane łącza naszych użytkowników, wyświetlone okładki są pomniejszone, a pod każdą z nich dodatkowo znajduje się link do projektu w oryginalnym rozmiarze, który pozwala przeglądać okładki w osobnych oknach. Prosimy o dokładne przejrzenie wszystkich projektów, ponieważ Autorzy poświęcili im sporo pracy i czasu.
ZASADY:
W ankiecie głosujemy tylko jeden raz na maksymalnie dwie okładki.
W ankiecie mogą brać udział tylko osoby zarejestrowane na naszym forum do dnia ogłoszenia ankiety. Pozostałe głosy zostaną odjęte.
Ankieta trwa trzy doby. Wyniki zostaną ujawnione zaraz po jej zakończeniu.
W przypadku remisu zostanie ogłoszona dogrywka – druga ankieta, która potrwa 2 dni. Znajdą się tam projekty z największą liczbą głosów.
Jeśli dogrywka nie przyniesie rezultatu, spośród prac z największą liczbą głosów, okładkę Antologii wybierze Administracja.
Skorzystałem ze swojego głosiku i zagłosowałem na Okładkę 37 (Irisaga) - przygotowaną z przodem i tyłem oraz ewentualnie, na Okładkę 32 (Błażeja Jacka Klajzy) - szkoda, że Błażej nie posiedział nad tyłem tej okładki ... Łojezuuu ... Pojawiło się wiele fajnych i ciekawych prac, ale trzeba brać pod uwagę fakt, czy okładka będzie równie ciekawie prezentować się na papierze?! Zapewne drukarnia nie odda wszystkich detali i kolorystyki niektórych grafik?!
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
72 godziny od daty tego tematu, czyli w niedziele dziewięć minut po północy. W każdej chwili można przycisnąć przycisk "Zobacz wyniki" i będzie tam napisane ile zostało do końca.
Ja również oddałam ...na okładkę która ukazuje różnorodność ( oczywiście w symbolice ) autorów i ich twórczości jaka znajdzie się w antologii i na drugą, która pokazuje czym są wiersze
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Marcinie!
dzięki za zegar, to naprawę pożyteczna rzecz
ja mam zawsze problem z czasem
serdeczności Elżbieta
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią