Albo odstawiasz cyrk, albo się nudzisz - w rezultacie na to samo wychodzi.
Już mówię o co mi tu chodziło. To ma być nawiązanie do piły. człowiek ma trzy twarze. ma na stole kluczę do dżwi.Nie wie które wybrać. Lewe dzwi to świat bez wody, tylko piach i słoncę. Środkowe dzwi to woda powodzie(chciałem kaczki ddopasowac ale leń mnie zjadł)Prawe to świat zatruty smołą i ropą zalany. On ma wybór tak jak w pile, może zmienić świat na leprze ,gorsze, ale wszędzie musi coś poświęcić. (tak jak w pile żeby się odkupić!!!!
Niedbalstwo czy marna prowokacja? Małe litery na otwarcie zdania i inne "cuda" - zamykam oczy, bo boli.
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
Już mówię o co mi tu chodziło. To ma być nawiązanie do piły. człowiek ma trzy twarze. ma na stole kluczę do drzwi.Nie wie które wybrać. Lewe drzwi to świat bez wody, tylko piach i słońcę. Środkowe drzwi to woda powodzie(chciałem kaczki dopasować ale leń mnie zjadł)Prawe to świat zatruty smołą i ropą zalany. On ma wybór tak jak w pile, może zmienić świat na lepsze ,gorsze, ale wszędzie musi coś poświęcić. (tak jak w pile żeby się odkupić!!!! (Poprawiłem chyba):0