Tez mam obiecane. Chyba mi smsem wyśle, bo niby jak?
Spokojnie. Znajdę sposób, choćby gołębiem pocztowym.
Jak na płytce to można spakować i e-mailem puścić. A jak będę już miał u siebie i pozwolenie od Leszka to mogę wrzucić na serwer i dać na forum do ściągnięcia
Tez mam obiecane. Chyba mi smsem wyśle, bo niby jak?
Spokojnie. Znajdę sposób, choćby gołębiem pocztowym.
Jak na płytce to można spakować i e-mailem puścić. A jak będę już miał u siebie i pozwolenie od Leszka to mogę wrzucić na serwer i dać na forum do ściągnięcia
Nie mam w zwyczaju korzystać z radia, choć gdybym wiedział wcześniej... Stało się.
Serdecznie Cię Leszku pozdrawiam, gdatuluję oraz składam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Nie mam w zwyczaju korzystać z radia, choć gdybym wiedział wcześniej... Stało się.
Serdecznie Cię Leszku pozdrawiam, gdatuluję oraz składam życzenia zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia.
Władysław
Dziękuję Władysławie. Jutro powinienem mieć wieczorem płytkę i zobaczymy jak ją udostępnić, a sami ocenicie czy było warto.
oczywiście - stary dziad - Marek P. - nic nie ściągnie bo
1. nie potrafi
2. ma komputer sprzed 10 lat
3. nie ma głośników
4. a mp3 - to nawet nie wiem co to jest
mogę tylko podyskutować z:
"Każdy, kto chce zostać artystą, musi poznać rzemiosło".
- nawet chętnie - zaznaczając że się nie zgadzam z powyższym!
a jeśli chodzi o
"Nie mam czasu na klęskę" - to owszem - tyle ich było, czasu tyle zabrały, ze szkoda nawet dyskutować ... następne przyjdą - jak zechcą!
A Tobie Lotniku - oczywiście gratuluję !!
Z podziwem
M.
"Nie mam czasu na klęskę."
"Każdy, kto chce być artystą, musi poznać rzemiosło".
Pięknie powiedziane Leszku.
Bardzo ciekawa audycja i nasz Leszek jak zwykle pełen swady i elokwencji.
Moje gratulacje najszczersze.
Elu najdziwniejsze dla mnie było to, że nie wiedząc o czym będzie rozmowa, bez gotowego scenariusza, przygotowania, nagraliśmy półgodzinną audycję, która poszła bez jakiegokolwiek montażu.
oczywiście - stary dziad - Marek P. - nic nie ściągnie bo
1. nie potrafi
2. ma komputer sprzed 10 lat
3. nie ma głośników
4. a mp3 - to nawet nie wiem co to jest
mogę tylko podyskutować z:
"Każdy, kto chce zostać artystą, musi poznać rzemiosło".
- nawet chętnie - zaznaczając że się nie zgadzam z powyższym!
a jeśli chodzi o
"Nie mam czasu na klęskę" - to owszem - tyle ich było, czasu tyle zabrały, ze szkoda nawet dyskutować ... następne przyjdą - jak zechcą!
A Tobie Lotniku - oczywiście gratuluję !!
Z podziwem
M.
Marku Tobie i każdemu kto zechce przyślę płytkę lub kasetę z nagraniem po podesłaniu na PW adresu i określeniu nośnika.
Wysłuchałem i ponownie gratuluję Leszku. Świetna audycja!
Co do wybitnych muzyków nieznających nut... zależy w jakim znaczeniu wybitnych - np. uznanych za krytyków, czy bijących lity przebojów Są też tacy, którzy muzykę mają w głowie i pod ręką i bez nut grają... z powodzeniem