poczytałam Dario internetowy Akant i Twój wstęp do tomiku - rzeczywiście troszkę za mało konkretów a dużo ogólników ale jak na pierwszy raz to nieźle; zbytnio przysłodziłaś poecie - a jako nadmiar pochlebstw, recenzja staje się mało wiarygodna; ale tak jak wyżej już napisałam, gratuluję podjęcia próby; wiesz, że czasem paru recenzji odmówiłam ze względu na to, ze Autorzy oczekują samych pochlebstw, a niekiedy się nie da; zgadzając się na wstęp-recenzję trzeba wówczas z tego umiejętnie wybrnąć; tutaj przykłady wierszy podane niżej nie zaświadczają o poezji "wysokiej" i trzeba było moim zdaniem troszkę stonować, nie pisząc jednocześnie o tej poezji źle; teraz też będę pisała wstęp (poezja średnia), więc nie będę wpadać w euforię, jakoś to będzie; a Wydawnictwa nie poprawiają tekstów (tylko redakcja) - tak na marginesie; podziwiam Cię za to, ze Ci się chce pisać na stronach, ja mam lenia!
jeszcze raz Dario gratuluję
Mark, a dla mnie tomik?
a jak w przyszłości wstęp to możesz zrobić tak: puk, puk...
PS. interdyscyplinarność moim zdaniem niezbyt trafne określenie, to raczej pojęcie naukowe a dotyczące kilku dziedzin naukowych, choćby dwóch - taki splot;
ale jeśli ktoś to sprawdzał, to może stwierdził że może tak zostać