Witajcie Kochani! Sorry, że tak długo mnie nie było na Forum, ale miałem wiele pracy nad moim tomikiem... I niedawno, tz. w lutym w Walentynki ukazał się . Tomik nosi tytuł
,, Miłość, czyli egzamin z tęsknoty". Bliższych informacji, o tomiku udziele na priv, oczywiście, jeśli ktoś by go zechciał nabyć
_________________ Kobieta, to największy błąd Pana Boga,
a jednocześnie najlepsze Jego dzieło
myślę, że powinniśmy kupować swoje książki, to taki miły gest zainteresowania i uznania
dla autora. Wydanie własnego tomiku, jakby nie było, jest w końcu wielkim wydarzeniem
Poprostu przesłałem swoje wiersze, do wydawnictwa ,,Arsenał" W Gorzowie i tam zrobiono weryficajcję ich, i nadano też tomikowi tytuł. Bo szczerze powiedziawszy pod tym względem jestem kompletnym debiutantem... Po dobraniu wierszy, i ich edytorskich poprawkach, musiałem wpłacić pieniądze na jego wydanie, i 2 tygodnie później ukazał się tomik.
Jeśli jesteś evo zainteresowana, to proszę prześlij swój adres na priv, a tam się resztę dowiesz, bo nie wypada mi tutaj, wymieniać ceny... Która nie jest wyska, ale zawsze to jakaś reklama... A ja z natury jestem nieśmiały...
Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie Evo. Jeśli masz ochotę nabyć tomik, skontaktuj się na priv, proszę.
_________________ Kobieta, to największy błąd Pana Boga,
a jednocześnie najlepsze Jego dzieło