rap jest częścią tej generacji Ev - i nie zmieni tego żadne ze spojrzeń naszego pokolenia
rap jest NN częścią części tej generacji. nie całej, umówmy się. każde pokolenie, uważa, że jego styl wyrażania się w formie jakiejtambądź ma wartość twórczą i ogłasza coś nieodkrytego.
nie napadam, choć w moim otoczeniu brak jest podobnych przypadków na kiwających się w dresach jak Żydzi na szabasie ze słuchawkami w jednostajnym rytmie, od którego to samego podsłuchiwania, (bez wysilania ucha) można do celu podróży dojechać z silnie ugruntowaną nerwicą.
graffitki robią fajne, mur przy wyścigach, mi się podoba np. nawiasem już niedługo, jakiś adiddas sie szykuje
Mnie, ignorancja i ludzka głupota obrażają, proszę pani. Poczułem się obrażony.
I cytując jednego z waszych użytkowników "Przyjętym jest, że piszemy Tutaj do siebie na "ty"... bez obrazy, proszę!" (2010-11-24, 18:08), więc z kogo pani głupka robi?
raz -bardzo niegrzeczne, aroganckie zdanie.
co to za powiedzenie
Cytat:
z kogo pani głupka robi?
dwa, podziwiać powinnam, takie głębokie przeświadczenie o własnej mądrości z nie ignorancją.
takie przewrażliwości, braku dystansu do swojej osoby, też nieciekawie znajduję.
forum jak szerokie i długaśne, powinno się z poczucia obrażenia po Twoim wywodzie i opinii, przez najbliższe 10 lat nie dać przeprosić
Wiek: 24 Dołączyła: 31 Mar 2011 Posty: 4558 Skąd: lubuskie
Wysłany: 2019-11-09, 11:07
witam jestem któraś tam z kolei w komentarzu - sorry nie czytałam wszystkich komentarzy
bo jakoś czasu mi brak
ale kiedyś natknęłam się na ten tytuł w necie - osobiście nie lubię Rapa ale posłuchać można
i oczywiście wysłuchałam
jeśli ktoś chce posłuchać wklejam link
Utwór nie jest zły. Wysłuchałem piosenkę (?) Niech będzie. Chyba jedna z lepszych tej branży.
Wiele piosenkarek z Topu, pisze sto razy gorsze teksty, więc Twój jest na plus! Szczerze? - duży plus.
Masz natomiast problemy z sobą. Przepraszam, miałeś, bo to kopę lat temu. Myślę, że wydoroślałeś i jesteś już innym gościem. Może bardziej hardym, a może zrezygnowanym.
Powodzenia!
_________________ człowiek szlachetny rozumie prawość, człowiek małostkowy rozumie zysk