Leszku widzę, że i Ciebie fascynują drzewa, ich przejścia...
Piękne zdjęcie. Chociaż... sama scena smutna.
Po takim zaciekawieniu, spojrzeniu, nachyleniu starsze drzewo się już nie podniesie, grawitacja je pokona, zabierze któregoś dnia nurt.
W JanElli też mam wiele takich drzew, nad rzeką. Po każdej powodzi, czy "zalewie", coraz bardziej chylą się ku ziemi czymś zaciekawione i już się nie podnoszą. serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Leszku widzę, że i Ciebie fascynują drzewa, ich przejścia...
Piękne zdjęcie. Chociaż... sama scena smutna.
Po takim zaciekawieniu, spojrzeniu, nachyleniu starsze drzewo się już nie podniesie, grawitacja je pokona, zabierze któregoś dnia nurt.
W JanElli też mam wiele takich drzew, nad rzeką. Po każdej powodzi, czy "zalewie", coraz bardziej chylą się ku ziemi czymś zaciekawione i już się nie podnoszą. serdeczności
E
Elżuniu przyroda zawsze mnie fascynowała z jej nieprawdopodobną siłą przetrwania.
W ogrodzie mamy burza prawie wytargała jabłoń z ziemi. Pochyliła się katastroficznie. Z powątpiewaniem patrzyliśmy na Tatę, który podparł drzewo jakimiś kołkami. Latem papierówka uginała się od owoców i taka garbata trwa do dzisiaj. Jabłka - miodzio.
Ta krzywa papierówka to moja ulubienica.
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
W ogrodzie mamy burza prawie wytargała jabłoń z ziemi. Pochyliła się katastroficznie. Z powątpiewaniem patrzyliśmy na Tatę, który podparł drzewo jakimiś kołkami. Latem papierówka uginała się od owoców i taka garbata trwa do dzisiaj. Jabłka - miodzio.