Marek (Ciućka) Olszewski
Iga Reczyńska
Joanna Małek
Maria Nowak
autorzy:
2007 - 2010
Kamila Dębczak
Agata Frączek
Kamil Kwidziński
Bartłomiej Niesobski
Karolina Olszewska
Kornelia Romanowska
Katarzyna Służalska
Mateusz Szłapka
Tomasz Śnieciński
Agnieszka Gałązka
Klaudia Raczek
Michał Szulczewski
Jest to nazwa grupy utworzonej przez teoretycznie najlepszych autorów forum poezjaart.
Od 2006 wydawane jest czasopismo internetowe na bazie tekstów członków grupy. Czasopismo ukazuje się ok. 10 dnia każdego miesiąca. Teksty opatrzone są ,,Soczewką Redaktorską" Igi Reczyńskiej.
...czuję się miło zaskoknięty Kamilu. Fajno że promujesz - dziękować.
artur bodler [Usunięty]
Wysłany: 2010-01-07, 14:11
Sam jestem czytelnikiem i często fanem innych autorów grupy, więc jest to dla mnie czysta przyjemność i poniekąd obowiązek. Bardzo młoda wiekiem ( sytuacyjna wręcz), bardzo utalentowana grupa ludzi ukryta w i tak zacienionym świecie polskiej literatury - romantyczne jak dla mnie.
Nie taka ukryta. Można było już o niej poczytać w Tomikach wydanych przez DŚT, miesięczniku TERAZ, Poetyckiej Poczcie, Wici.info, tomikach wyd. przez Kornelkę Romanowską i Marysię Nowak, a także dzięki Tobie w Kozim Rynku.
...tia, a wraz z wydaniem zmiany. Nowy redaktor i "Soczewka Redaktorska" inaczej - ostatnia. Od kolejnego wydania w jej miejsce wejdzie odrębny i niezależny artykuł redaktora gaAD (Klaudii Raczek). Ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie w praniu - polecam.