Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14516 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2010-02-13, 23:10
Cytat:
prawdę rzekłszy, moja osobista determinacja, była na tyle spora, że gotowa byłam wejść do trójkąta,, żeby go ułapić wreszcie, zanim mi odleci, do tej swojej Italii, skoro na gruncie neutralnym, nijak się nie dało.
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
Wysłany: 2010-02-14, 09:51
a prpos tego
Cytat:
pochwalił Cię chociaz Nutka, za wykonawstwo? a tak a propos, przydałas się z głosikiem?
- teksty mu się podobają.. pośpiewalim chwilkę i jeśli o mnie idzie solóweczki na mojej elektrycznej wypadły Panu L fenomenalnie - o czym wyżej już było, ale daleka droga jeszcze do tego żeby mogło z tego pisklęcia nieopierzonego czyli moich tekstów i Jego aranżacji muzycznych cokolwiek zaistnieć na serio...
a płytka - no nie wiem.. Może kiedyś damy radę coś o ile okoliczności pozwolą..
Tak więc - ja póki co się nie bardzo przydałam Ewuś..
Ale wszystko jeszcze do nadrobienia - jak mniemam
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
Wysłany: 2010-02-14, 11:28
Cytat:
Rzecz w tym, że muzykalna cholera. Grają, to śpiewa. Chyba by mnie Nuta na zbity pisk wywaliła i mój mariachi przeżyłby spotkanie ze śląskim brukiem.
- - o w życiu !!!!
- względem sierściuchów zwłaszcza szczeniakowatych jestem miękka jak wosk i nic mnie tak nie rozczula pieszczotliwie jak one ... więc Droga El - nie ma takiej opcji... chyba razem ze mną na tym bruku musiałby się znaleźć..
Cytat:
nie sądzę. Nuta to poczciwa dusza i piesa by oszczędziła. co najwyżej, zamkłaby w wucecie, do wyjasnienia
- i tu Ewcia calusieńką prawdę rzekła z wyjątkiem wc-eta bo też co tu wyjaśniać ...? Koncert koncertem a szczeniak szczeniakiem ... gdyby zechciał pośpiewać to mialabym niezły zgryz co z tym fantem zrobić żeby rozdzielić koncerta ale żadnego nie przegapić ...
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
prawdę rzekłszy, moja osobista determinacja, była na tyle spora, że gotowa byłam wejść do trójkąta,, żeby go ułapić wreszcie, zanim mi odleci, do tej swojej Italii, skoro na gruncie neutralnym, nijak się nie dało.
Tylko ziemia jest twarda.