POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Konkursy zakończone » Konkurs na opowiadania! do 15 marca 2010
Przesunięty przez: Marcin
2010-04-08, 16:42
Konkurs na opowiadania! do 15 marca 2010
Autor Wiadomość
Indianeczka 
Beata Patrycja Klary

Wysłany: 2010-02-22, 10:13   Konkurs na opowiadania! do 15 marca 2010

Fundacja Vade-Mecum im.Sandry Brędowskiej ogłasza konkurs literacki na opowiadanie pod hasłem – „To nie jest miłość….”.
Patronat medialny nad konkursem objęło m.in. Radio Mazury i Wydawnictwo Magia Słów.
Wystarczy przeczytać fragment historii – opowiadania Moniki Sawickiej (dostępny na stronie internetowej www.monikasawicka.pl), i dokończyć je według własnego scenariusza. Historia nie może mieć więcej niż 8 stron. Czcionka 12, styl – Limes New Roman. Opowiadanie w wersji elektronicznej wysyłamy na adres e-mailowy fundacja.vade-mecum@prokonto.pl.
W skład jury wejdą: Monika Sawicka – pisarka, Anna Brędowska - wiceprezes fundacji, Olivier Janiak – dziennikarz telewizyjny oraz przedstawiciele patronów medialnych.
Nagroda główna: publikacja w nowej książce Moniki Sawickiej.
Wyróżnienia: książki oraz dyplomy pamiątkowe.
Nagrodzone prace zamieszczone zostaną m.in. na stronie fundacji – www.vade-mecum.pl
Ważne!!!
Każda praca powinna: być podpisana (imię i nazwisko), zawierać adres zamieszkania, adres emaliowy, wiek oraz treść: (wyrażam zgodę na publikacje mojej pracy na stronie internetowej fundacji oraz potwierdzam jej autentyczność)
Termin nadsyłania prac 15 lutego – 15 marca 2010.
Organizatorzy zastrzegają sobie zmiany związane z konkursem.

Konkurs 2
Fundacja Vade-Mecum im.Sandry Brędowskiej ogłasza konkurs na opowiadanie pod hasłem – „Ja i moja Walentynka”.
Patronat medialny nad konkursem objęło min. Radio Mazury.
Wystarczy napisać opowiadanie nie krótsze niż 3 strony i nie dłuższe niż sześć stron. Czcionka 12, styl – Limes New Roman. Opowiadanie w wersji elektronicznej wysyłamy na adres e-mailowy fundacja.vade-mecum@prokonto.pl.
W skład jury wejdą : Monika Sawicka – pisarka, Anna Brędowska - wiceprezes fundacji, Olivier Janiak – dziennikarz telewizyjny oraz przedstawiciele patronów medialnych.
Nagroda główna: publikacja w nowej książce Moniki Sawickiej,
Wyróżnienia: książki oraz dyplomy pamiątkowe.
Nagrodzone prace zamieszczone zostaną min. na stronie fundacji – www.vade-mecum.pl
Ważne!!!
Każda praca powinna: być podpisana (imię i nazwisko), zawierać adres zamieszkania, adres emaliowy, wiek oraz treść: (wyrażam zgodę na publikacje mojej pracy na stronie internetowej fundacji oraz potwierdzam jej autentyczność)

POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Konkursy zakończone » Konkurs na opowiadania! do 15 marca 2010

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie