Wysłany: 2010-03-08, 12:05 Najpiękniejsze ślubne wspomnienia do 31 marca
Najpiękniejsze ślubne wspomnienia
zasięg: ogólnopolski
Data składania prac: 2010-03-31
Opis: Ślubne wspomnienia pozostają na całe życie. Podziel się z nami tymi najpiękniejszymi chwilami i wygraj romantyczny weekend dla dwojga lub najnowszy bestseller Nory Roberts!
Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy przesłać do 31 marca tekst z najpiękniejszym ślubnym wspomnieniem pocztą elektroniczną: konkurs@proszynskimedia.pl lub tradycyjną: Prószyński Media Sp. z o.o., Dział Promocji, ul. Garażowa 7, 02-651 Warszawa (decyduje data stempla pocztowego). Prosimy podać swoje imię i nazwisko, adres i numer telefonu, a jako temat e-maila lub hasło na kopercie należy wpisać: Najpiękniejsze ślubne wspomnienia. Spośród nadesłanych tekstów wybierzemy najciekawsze, a ich autorów nagrodzimy romantycznym weekendem i 20 książkami „Portret w bieli”.
No to też mam sznsę U mnie fotograf się schlał, burza była, straż gasiła stodołę, bo się sfajczyła od pioruna, psy wyły, teściowa płakała, a potem było tylko jeszcze lepiej
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
fajne wspomnienia macie to ja jestem pikuś bo tylko szef zespołu w połowie wesela poszedł sobie oddawać się uciechom cielesnym reszta grała jak nie pamiętam
może znacie noc poślubna
panna młoda w łóżku czeka na małżonka który patrzy przez okno
wreszcie pyta --co ty tam tak wypatrujesz
a on odpowiada--każdy mówi że noc poślubna taka cudowna a tu leje i leje
a coby było weselej, to akcja rozgrywała się dwie przecznice od Garażowej 7 we Warszawie
sprawiedliwie zatem, powinnam I nagrodę mieć w garści
co ja gadam? jakie dwie? jedną dokładnie
a co by było weselej, to mój mąż z właścicielem wydawnictwa znajomi E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku