POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Konkursy zakończone » Konkurs religijny MÓJ KRZYŻ do 31 maja
Przesunięty przez: Indianeczka
2010-05-30, 22:00
Konkurs religijny MÓJ KRZYŻ do 31 maja
Autor Wiadomość
Indianeczka 
Beata Patrycja Klary

Wysłany: 2010-03-12, 08:52   Konkurs religijny MÓJ KRZYŻ do 31 maja

Redakcja Tygodnika Katolickiego "Niedziela" zaprasza wszystkich chętnych do wzięcia udziału w wielkopostnym konkursie literackim pt.: "Mój krzyż".

Tygodnik "Niedziela" zachęca wszystkich do wzięcia udziału w konkursie literackim pod tytułem "Mój krzyż".

Konkurs ten rozpoczyna się w Wielkim Poście, gdyż to właśnie teraz przeżywamy mękę i śmierć Pana Jezusa na krzyżu.

Czym jest dla nas krzyż? Jest on największym symbolem miłości Pana Boga do ludzi. Dlatego każdy atak na krzyż my chrześcijanie bardzo przeżywamy.

Dlatego czasopismo "Niedziela" proponuje czytelnikom opisanie świadectwa związanego z osobistym krzyżem. Może ów krzyż stał się dla Ciebie radością, a może cierpieniem. Bywa i tak, że ów krzyż niesie się przez całe życie. A jest on niesamowitym ciężarem...

Redakcja prosi, aby na konkurs nadsyłać wypowiedzi - świadectwa w dowolnej formie literackiej do 31 maja 2010 roku. Jednak radzę nie zwlekać, gdyż nagrodą za pierwsze i drugie miejsce są atrakcyjne wyjazdy.

Teksty należy kierować na adres:
Redakcja Tygodnika Katolickiego „Niedziela”
ul. 3 Maja 12, 42-200 Częstochowa
z dopiskiem: MÓJ KRZYŻ

Uwaga! Każda osoba chcąca brać udział w konkursie powinna najpierw zapoznać się z regulaminem, który jest zamieszczony na stronie: www.niedziela.pl

POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Konkursy zakończone » Konkurs religijny MÓJ KRZYŻ do 31 maja

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie