POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » DZIAŁY ARTYSTYCZNE » Grafika komputerowa » autoportret z motylami
autoportret z motylami
Autor Wiadomość
eva_14 

Wysłany: 2010-03-20, 07:23   

skaraniec, a może Tobie po prostu brak elektrolitów w organizmie, bo wypłukane zostały z czasem

Zbyt smutku by to powiedzieć.
Drzewa oszukują
Tymczasem w blasku tylko idą wody.
Tylko ziemia jest twarda.

Vicente Aleixandre

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2010-03-20, 13:56   

Skaranie nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem Twojego ataku na Elżbietę, gdyż nie odbieram go jako krytykę grafiki. Nie po raz pierwszy pojawia się na tym Forum w formie zarzutu mityczne TWA. Ludzie wchodzący na PS nie mogą zrozumieć zwykłej ludzkiej życzliwości, sekundowaniu rozwojowi i przyjaźni z netu i realu. Pomimo tych pozytywnych odczuć mniemanie że "mi już wszystko wolno" jest zwodnicze, bo nieraz gdy miałem gorszy kontakt z weną, to mimo, a właściwie dzięki przyjaźniom, dostawałem po łapach.
Zarzucasz wybiórczość komentarzy. Masz rację, że tak jest i to u każdego z nas, gdyż posty napływają w takim tempie, że nie sposób być wszędzie. Forum się rozrasta i tak już chyba pozostanie.
Na Forum pojawiają się i zatrzymują na nim na dłużej lub krócej wspaniali ludzie. Indywidualiści zadziwiają nas swoimi talentami, ale też rozsiani po świecie przybliżają nam miejsca, w których żyją. Stanowi to o niezwykłości PS-u, miejsca, które każdy zajmuje na miarę swoich upodobań, potrzeb i możliwości.
Spójrz Skaranie na to moimi oczami i mam nadzieję, że uznasz po części moje argumenty. Pozdrawiam Leszek

Elżbieta 
E.M.B.A.

Wysłany: 2010-03-22, 20:23   

Leszek Wlazło napisał/a:
Skaranie nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem Twojego ataku na Elżbietę, gdyż nie odbieram go jako krytykę grafiki.

Leszku :) bardzo dziękuję.
Nic dodać ani ująć.
serdeczności
E
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
ˆ E

eva_14 

Wysłany: 2010-03-22, 20:33   

Leszek stanowczo i z wielkim taktem, starał się wyłożyć, nasz wspólny niesmak.
był to atak i inaczej tego nazwać nie można, a nawet nie powinno. Elżbieta prezentuje nam piękne prace i nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby doszukiwać się w tym czegoś, czego nie ma.
a nie mówiłam, że to deficyt elektrolitów? brak Ci skaraniątko magnezu, tak na oko, bez analizy. wiadomo, że niski poziom tego pierwiastka, powoduje różne przykre stany w sferze emocji.

a Ty Elżbietko dawaj nam swoje prace ze swoja twarzą, bo są piękne i świetnie się wkomponowujesz

Drzewa oszukują

Vicente Aleixandre

skaranie boskie 
malpa bez brzytwy

Wysłany: 2010-03-22, 21:23   

eva_14 napisał/a:
a nie mówiłam, że to deficyt elektrolitów? brak Ci skaraniątko magnezu, tak na oko, bez analizy. wiadomo, że niski poziom tego pierwiastka, powoduje różne przykre stany w sferze emocji.

"Skaraniątko" ma deficyt elektrolitów ale radzi sobie z nim równie dobrze jak Eviątko z nadmiarem wazeliny.
końcem
jest świata - promieniście
od lat
ginące co wieczoru?

Czy świat
jest tylko grą kolorów? (...)

eva_14 

Wysłany: 2010-03-22, 21:26   

skaranie boskie napisał/a:
"Skaraniątko" ma deficyt elektrolitów ale radzi sobie z nim równie dobrze jak Eviątko z nadmiarem wazeliny.

o cholercia, masz u mnie podziw. po raz pierwszy w życiu uczyniono mi takie podejrzenie

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Drzewa oszukują

Vicente Aleixandre

POSTscriptum Strona Główna » DZIAŁY ARTYSTYCZNE » Grafika komputerowa » autoportret z motylami

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie