Pragnę ogłosić, że z dniem dzisiejszym ustępuję ze swojej funkcji. Nowym Administratorem Technicznym, zatwierdzonym przez Administrację, jest Pasikonik.
Decyzję o rezygnacji podjąłem z powodów osobistych, niezwiązanych z PS.
Dziękuję Wam za miłą współpracę, a Tobie Wojtku życzę przyjemnego i spokojnego sprawowania nowej funkcji na forum.
Wysłany: 2010-04-21, 10:58
Nie potrafię wyrazić słowami jak bardzo jestem Ci wdzięczna, Marcinie, za wszystko co zrobiłeś dla mnie odkąd jestem na PS-ie ( bo to co zrobiłeś dla tego forum wszyscy wiedzą )
Nie rozumiem Twojej decyzji, ale postaram się ją uszanować.
I tak jakoś smutno mi, że Ciebie już tu nie będzie....
Marcinie, bardzo dziękuję za zawsze szybką pomoc techniczną od Ciebie, gdy tylko była potrzebna.
Powodzenia życzę w planach i działaniach.
wiosennie
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Pierwszy kontakt po zarejestrowaniu się na PS miałam właśnie z Tobą. Pamiętam i zawsze to zachowam w pokładach sympatii, kiedy mi przysłałeś pierwszą Antologię .
Zawsze byłeś pomocny i serdeczny...Cóż szkoda.
Zyczę Tobie i sobie , aby choć móc od czasu do czasu poczytać Twoje wiersze.
Wszystkiego dobrego, dobry człowieku
_________________ kto piórem walczy temu chwała
niech niepokorne wiersze pisze
dla mnie poezja to nieśmiałość
anioła który odszedł w ciszę - Grzegorz Szafoni
Marcin, 2007-09-16 - założyłeś to forum, tak wskazuje zakładka "Użytkownicy". O tym trzeba mówić, że zrobiłeś kawał solidnej roboty, nie tylko jako admin techniczny. Lecz w życiu zmiany są nieuniknione ....
Dlatego ja nie zamierzam Cię żegnać itp, tylko zachęcić do żywego uczestnictwa. Świetnie piszesz, świetnie komentujesz i ludzie dobrze czują się w Twoim towarzystwie.
Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14516 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2010-04-21, 21:26
I mnie wiele razy wsparles gestem pelnym bezinteresownej
sympatii... Merci..podobnie jak reszta - mam nadzieje ze będziesz nas jednak troszkę odwiedzał i tak całkiem nie opuscisz...
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
Marcinie - historia lubi się powtarzać ... coś jakby z czasów blejtramów ... szkoda, ale przecież wiadomo, że życie swoje ma koleje ...
Trzymaj się ciepło i zaglądaj gdy chwila pozwoli ...