nie chciałbyś Leszku przelecieć nad tym brzegiem swoim samolocikiem?
ja choć bojący to bym wolał
bo jakiś on straszenny
i nawet z wody to może trudno byłoby się wdrapać ratując np. z szalupy
chociaż?
na dole przy samej wodzie chyba jakaś trawiasta plaża - trochę słabo widać
a może to pora nocna?
a jak zaświeci słoneczko, zazefirkuje porannie - to i tam może ślicznościowo?
Może pani Li - zrobi nam prezencik i następną grafikę z tym brzegiem, górami oświetli, rozjarzy porankiem ... jakiś jachcik niewielki ... eeech, marzenia!
O! proszę - masz temacik - za darmo! oddaję!
on
nie chciałbyś Leszku przelecieć nad tym brzegiem swoim samolocikiem?
ja choć bojący to bym wolał
bo jakiś on straszenny
i nawet z wody to może trudno byłoby się wdrapać ratując np. z szalupy
chociaż?
na dole przy samej wodzie chyba jakaś trawiasta plaża - trochę słabo widać
a może to pora nocna?
a jak zaświeci słoneczko, zazefirkuje porannie - to i tam może ślicznościowo?
Może pani Li - zrobi nam prezencik i następną grafikę z tym brzegiem, górami oświetli, rozjarzy porankiem ... jakiś jachcik niewielki ... eeech, marzenia!
O! proszę - masz temacik - za darmo! oddaję!
on
Powiem Ci, że niejednej tajemnicy dotknąłem lecąc szybowcem, czy samolotem. Najprzedziwniejsze przybiera oblicza potężny cumulus congestus, czy nawet cumulonibus w początkowej fazie rozwoju, gdy wyjdziemy z jego wnętrza od strony przeciwnej słońcu. Bardzo niepewnie można się poczuć, gdy dookoła kłęby prawie czarnych strzępów wyciągają po nas swoje macki. Wlatując w nie zanurzamy się w mroczne korytarze, często prowadzące do nikąd.
Chmury są mlecznobiałe a kolory to gra światła, które przez nie przenika. Powiem jeszcze jedną ciekawostkę. Często jak leciałem obok chmury, to dostrzegałem na niej cień szybowca w tęczowej obwódce.
są różne brzegi, ciepłe, bliskie, ale i takie, do których daleko i nigdy się do nich nie dotrze...
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E