och, żebym mogła miec takie cudo nad łóżkiem zobacz Lideczko jak pięknie grasz cieniami i mgłą, kręgi na wodzie zawirowania w tanecznym pląsie, zapomnienie symboliczne, zaczarowane tajemnicze a gdyby ktoś nieproszony tam wszedł wszystko zniknie, i ten jest do moich najulubieńszych, a czy myślałś Lidziu kiedyś o malowaniu? masz doskonałe wyczucie barw, totalnie zachwycona, poległam
_________________ "Żywiona słońca gęstym, słodem
Przychodzę po to, żeby odejść " -J. Kofta
Basieńko można obrazek zgrać na płytkę lub dyskietkę i iść do kogoś kto ma dobrą kolorową drukarkę żeby wydrukować
Co do malowania i rysowania, zawsze chciałam, nawet jako dzieciak chodziłam na kółko plastyczne ale nic z tego to co malowałam-rysowałam raczej nie nadawało się do pokazania ,nie widzę przestrzennie, mam problemy z zachowaniem proporcji i takie tam , w każdym bądź razie programy graficzne w jakich robię te "obrazki" rekompensują mi braki umiejętności manualnych
Cieszę się bardzo, że tak bardzo Ci się podoba
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
A toś się pani Li rozlatała w tych baletowych pas!
pastelowo, wiosennie i w groszki śliczności
serdecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Zdecydowanie Lidziu na dobre wyszła Ci rezygnacja z programu do tworzenia grafik. Stały się one bardziej obrazem Twojej barwnej i niespotykanej wyobraźni.
Zdecydowanie Lidziu na dobre wyszła Ci rezygnacja z programu do tworzenia grafik. Stały się one bardziej obrazem Twojej barwnej i niespotykanej wyobraźni.
Po takiej opinii nie zostaje mi nic innego jak tylko podziękować i brać się za następną "grafikę"