Wysłany: 2010-12-08, 22:58 Jeśli ktoś może pomóc...
Może ktoś z forumowiczów ma możliwość "załatwić" rezonans magnetyczny kręgosłupa (właściwie żeber) jeszcze w tym roku dla osoby powiązanej z PS?
Rejestracji już nie ma, a na przyszły rok nie zapisują jeszcze - dotyczy Włocławka. Zbliża się koniec roku i koniec "limitów, a sprawa pilna.
Oczywiście można prywatnie, ale to kwestia 600 złotych (bagatela).
Jeśli ktoś wie, jak przeskoczyć limity, proszony o pomoc.
Ogłoszenie zamieszczam na prośbę usera PS. Sama wiem, co to znaczy zderzyć się z tzw. limitem NFZ. Mnie pomogli ludzie z białej służby. Może i tu się uda jakimś ,,cudami", w które wierzę.
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
będę kciuki trzymać
modlić się co rano
żeby się udało...
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
U nas w Ciemnogrodzie (czasami zwanym Radomsko) , państwowa służba zdrowia nie pracuje już od 01.11.2010. żaden! specjalista nie przyjmuje - limity wyczerpane. Zapisy na przyszły rok dopiero od 01.01.2011.
I nie ma zlituj się. Może się narażę komuś tutaj, ale powiem , że komuna nie zostawiała ludzi takich bezbronnych. To jest zwykłe skur...o. Czytam czasami wspomnienia ludzi z obozów koncentracyjnych - tam też były limity , a potem nie ma zlituj się
U nas w Ciemnogrodzie (czasami zwanym Radomsko) , państwowa służba zdrowia nie pracuje już od 01.11.2010. żaden! specjalista nie przyjmuje - limity wyczerpane. Zapisy na przyszły rok dopiero od 01.01.2011.
I nie ma zlituj się. Może się narażę komuś tutaj, ale powiem , że komuna nie zostawiała ludzi takich bezbronnych.
...
U "krwiopijców i wyzyskiwaczy" nie ma - jeszcze i mam nadzieję, że nie będzie - limitów... Znam osoby, które były tu tylko z "wizytą" i za darmo zostały wyleczone a to z raka a to z przypadłości kobiecych...
eeech...
kto dzieli? kto przyznaje? kto decyduje?
Cytat:
ile kosztuje życie...
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku