Ech a ja z doskoku wpadam na PS i zżera mnie zazdrość, że potraficie być tu częściej. Co do pomysłu to całym sercem jestem za inscenizacją, chyba że nie dotrwam do premiery, bo padnę z zapracowania. Sądzę jednak, że o dublerów nie będzie ciężko.
O tym doskoku mówiłam w sensie dzisiejszym
bo od rana wpisuję znaczniki hypertext-owe do mojego opowiadania i się okazuje, że to zajmuje trochę czasu, tym bardziej, że na kodowaniu się nie znam i uczę się po drodze.
Z przyjemnością ogromną w przedsięwzięciu wezmę udział, czy u Ciebie Evo, czy u Marka, czy w ogóle gdzieś, ale ogólnie ze mną to jest problem, bo ja taka jaskółka z daleka i Polskę odwiedzam od czasu do jakiegoś czasu. Ten rok miałam już niby zaplanowany, ale plany się co chwilę zmieniają.
Chyba, że mi się uda pozamykać tutejszy "teatrzyk" na dłużej i w Polsce pobyć przez jakiś miesiąc...
Leszku odnaleziony, prosimy się pracą nie zasłaniaj, tylko pisz serdecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
No i masz babo i chłopie, żeby sprawiedliwie było placek
Myślę, że projekt jest wart zastanowienia... Szukam w tej chwili moich powiązań teatralnych, lub podobnych w Polsce... Muszę nad tym popracować.
W amfiteatrze jakimś u Evy, czy Marka byłoby wspaniale!
Albo film nakręcić amatorski, co Wy na to? Film nawet łatwiej by było zrobić. Nawet mam swoje komputerowe studio... I udało mi się zrobić kilka sekund filmu animowanego o tańczącej mrówce
Ale najpierw na scenie, koniecznościowo !!!
wspaniałe przedstawienie i z tego film
i tu ja znany "movie director" serdeczności Elż
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
No ustawiałam mrówkę w pozach i fotki jej robiłam a później przyspieszałam ją - tę mrówkę - programem Evo, Twoja gejsza i różniczki serdeczności E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Myślę, szukam, napiszę scenariusz i w ogóle.
Może by tak zebrać "Pan proszę pana" - tzn same teksty - bez komentarzy w jednym miesjcu?
Propozycja taka serdecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Evo, i tak być powinno, prawda?
Pisanie w ciszę i pustkę nie zawsze zachęca.
serdecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
He, jak by Wam się dziadek złośliwy przechera w scenariuszu zmieścił (jako czarny charakter oczywiście), zdalnie( telefon, minternet) denerwujący główne dramatis personae, to zgłaszam sie nieśmiało na casting.
AD
_________________ Co partaczowi zajmie trzy strony,
geniusz w trzech słowach pomieści,
dlatego wierszy moich jest mało,
lecz za to ileż w w nich treści