wiem, że smutne i przygnębiające, ale takie jest moje życie i nic na to nie poradzę...kiedy myślę, że mi się coś udaje, wszystko idzie w odwrotnym kierunku...To mnie doprowadza do szału, a ja mam czasem tego wszystkiego dość i chciałabym na chwilę nie być.
wiem, że smutne i przygnębiające, ale takie jest moje życie i nic na to nie poradzę...kiedy myślę, że mi się coś udaje, wszystko idzie w odwrotnym kierunku...To mnie doprowadza do szału, a ja mam czasem tego wszystkiego dość i chciałabym na chwilę nie być.
A może dojrzysz, że szklanka jest w połowie pełna?
Odczytuję to w Twoich wierszach, gdzie przekazujesz nam te emocje w taki sposób, że te wiersze żyją. Życzę Ci, żeby powstawały nowe bardziej optymistyczne, szczerze życzę.
Daria [Usunięty]
Wysłany: 2008-04-26, 19:45
mam nadzieję, że kiedyś takowe będą i mam nadzieję, że nie będę wtedy dziewięćdziesięcioletnią staruszką........