Lidziu, nawet nie wiesz jak Twoje grafiki są inspirujące, piękne, rzeczywiście koń jest tu całkiem jak zaczarowany, a gdybyś rozświetliła smugą to miejsce gdzie jest większa plamka nieba, wróżka zostanie w podcieniu, a powstanie wrażenie , że księżyc zagląda na polankę z ciekawością co tam się dzieje, bo koń robi hałas po nocy, no właśnie są prześwity i ta smuga od prześwitu do pnia drzewa, niedużo, a jednak wydaje mi się ożywi obraz, to tylko ja tam jakoś sobie pomyślałam ,
_________________ "Żywiona słońca gęstym, słodem
Przychodzę po to, żeby odejść " -J. Kofta
zrobiłam kiedyś bardzo podobną fotkę, tylko nieco jaśniejszą. Śliczny obraz Lidziu
to nie jest fotka Evo, choć wykorzystane są tu różne fotografie . Próbowałam zrobić jaśniejsze ale "obraz" tracił na "wyrazie" więc jest jak jest
Dziękuję, że zajrzałaś
Lidziu wiem że słoneczko, ale myślałam o takiej smudze światła padającej z prześwitu , bo widać w prześwicie jak słońce leży na liściach, dlatego jakoś zobaczyłam taką mgławą smugę maleńką Lideczko
gdy patrzyłam pierwszy raz myślałam że to księzyc, teraz widze inaczej , jesteś artystką mistrzem Lidziu,
co Ty, Basieńko - żadnych hałasów - on jest zaczarowany - w tym jego urok, moc, siła, piękno, niesamowitość - "Nocny mustang" -brrrr.... aż ciarki przechodzą !!