... jest to niemożliwe (choćby fizycznie), ale jeśli tak czujesz, to najwyższy czas popracować nad czuciem a przede wszystkim uwierzyć w siebie, chociaż trochę, np przez jeden dzień w tygodniu
piękne podziękowanie za podzielenie się sobą
serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Ostatnio same porażki!
Ten filmik też nienajlepszy - urwane, niedokończone nic nie wnoszące monologi, powtórzenia fraz muzycznych, zmontowany pochopnie, na szybcika, byle jak.
Właściwie to nic nie mówi o mnie obcej osobie. Ci, którzy znają dopowiedzą sobie. A Ci, którzy nie?
O innych z naszego miasta filmiki akuratne a ze mnie zawsze można durnia zrobić! To nie pierwszy raz. I już się nie dam nabrać na słodkie słówka "producentów", którzy robią sobie kasę czyimś kosztem.
Przepraszam ale tak o tym myślę.
Do tego drugiego filmiku dałem (owszem) muzykę, tyle że pomylono nośniki albo wybrano nie to co sugerowałem - ta na filmiku to tylko moje ćwiczenia przed graniem, wiele powtórzeń, prób... tak to jest jak się nie ma na nic wpływu...
na dnie oka spoczywa i obraz i dźwięk,sztuką jest go dostrzec, niezwykły spokój bije z Twej prezentacji i to jest ta wartość dodana,pozdrawiam
an [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-06, 22:38
Marek napisał/a:
antewasin napisał/a:
Chciałabym kiedyś osiągnąć choć namiastkę tego, co Ty - tak pięknie spełniać siebie...
To wszystko pozory. W środku pustka!
Marku... wszyscy żyjemy pośród pozorów... Ale ważne, co jest w nas i co dajemy z siebie innym! A Ty dajesz bardzo wiele! Choć może nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy...
A filmik? Mnie każda możliwość obejrzenia i usłyszenia Ciebie sprawia wielką radość.
Masz niesamowity dar przekazywania tego co czujesz... W najprostszych słowach zawierasz tak wiele! Filmik oddaje zapewne tylko niewielka część Twojej artystycznej duszy! Dla mnie to zaszczyt ze mogę tutaj być i poznawać Twoje wiersze, przy okazji sam dostając od Ciebie komentarze!
Urzeka Twoja skromność tak niestety rzadko spotykana w dzisiejszych czasach, dystans do wielu spraw! I mimo wszystko gdzieś wypisany na twarzy smutek, łagodzony uśmiechem...