POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » WSPÓŁPRACA » Reklama » Blog o rozbudowywaniu projektu książki
Blog o rozbudowywaniu projektu książki
Autor Wiadomość
Nietykalni 
delikatny miąż-sz

Wysłany: 2012-09-02, 13:21   Blog o rozbudowywaniu projektu książki

Blog powstał na potrzeby żalenia się przy pisaniu pierwszej rzeczy, którą chcę skończyć, kończę i skończę. Projekt "Spowiedź Ognia" staje się coraz bardziej oficjalny i nabiera pełniejszych kształtów, jak kobieta w ciąży. Tylko czekać, aż urodzi.

To na tyle z opisu stworzone kiedyś tam na forum. A tak prosto i na szybko... Przestałam pisać 10 rzeczy na raz i zostawiać je w połowie. Mam zeszyt planów, rysunków, osi czasy, konspektów i innych szkiców wszelakich, dzięki którym pomału tworzę całość i nie ruszam niczego innego, póki nie postawię przysłowiowej ostatniej kropki w tym tekście.
O czym jest/ma być powieść? Trudno mi pisać o tym na tyle, aby nie zdradzić wiele, a jednak zaciekawić (mam nadzieję) i chyba też dlatego powstał ten blog - aby dzielić się małymi fragmentami, szkicami, pomysłami, ale nie zdradzać całości. Dlatego jeśli ktoś oczekuje poczytania sobie opowiadania w częściach, to nie ten blog. Ten blog traktuje o tworzeniu i przedstawia części jego owoców. Niemniej, zapraszam.

Nietykalni 
delikatny miąż-sz

Wysłany: 2012-09-21, 19:37   

Zapraszam na nowe szkice.

POSTscriptum Strona Główna » WSPÓŁPRACA » Reklama » Blog o rozbudowywaniu projektu książki

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie