Wiek: 55 Dołączyła: 05 Maj 2008 Posty: 2300 Skąd: gdzieś w Małopolsce
Wysłany: 2009-06-28, 21:43 mój codziennik
własnymi siłami i jednostek zaprzyjaźnionych powołałam do życia stronkę
www.moj_codziennik.republika.pl
takie to trochę moje i wspólne
zresztą zainteresowanych zapraszam do klikania w link
Ewa
_________________ Zaskocz mnie, zaintryguj, zainspiruj
a wtedy - kto wie - może powiem Ci kim jestem.
Jakieś to takie... nijakie? Nie lepiej założyć bloga na jakimś prostym portalu, jak się nie ma pojęcia o tworzeniu stron?
Rozumiem chęć budowania sobie świata pełnego marzeń, kolorowych barw.
aby ukryć się przed złem, całym światem.
i to osiągalne jest! .... ale nie czyniąc zła a tak odbieram ten komentarz. Strona Ewy mogłaby być z wodotryskami, przyciągać barwami i gadgetami, ale jak dla mnie ma ona większy walor niż te ewentualne błyskotki, ma zawarte cztery lata życia w rymowanej postaci. Można tam znaleźć rozterki i wzruszenia, można zaobserwować zmieniający się, doroślejący warsztat. To są wg mnie niezaprzeczalne walory Codziennika Ewy. Zanim zacząłem pisać wiersze a było to nie tak dawno bo zaledwie 6 lat temu, to przez 1,5 roku odwiedziłem tysiące stron z poezją, Przeczytałem może 10 000 wierszy a może i więcej i spotykałem na swojej drodze różne osobiste podejścia do wizualizacji wzruszeń. Jedne bardziej udane, inne mniej, ale w każdej ceniłem jedno - fakt, że ktoś zadał sobie wiele trudu aby podzielić się ze mną cząstką siebie. Tak jest i w przypadku Ewy, za co jej gorąco dziękuję.
Jakieś to takie... nijakie? Nie lepiej założyć bloga na jakimś prostym portalu, jak się nie ma pojęcia o tworzeniu stron?
Nieprawda, śmiem podważyć Twoje zdanie.
Wszystkiego można się nauczyć, wystarczy uwierzyć że nie ma takiej rzeczy,
która jest w stanie nas przerosnąć.
Czy blog, czy ta strona - co za różnica. Jakby nie było, cel jest jeden.
Pojęcie o tworzeniu stron zawsze można nabyć, ja sama jeszcze niedawno nie miałam pojęcia o html, a teraz (prawie) bez problemu umiem pozmieniać w szablonie to, co trzeba i dostosować go do swojego widzimisię.
Co do wierszy, to są one zdecydowanie z wyższej półki. Mnie osobiście podobają się te z zakładki "najnowsze". Pzdr
_________________ jestem prezenterką na strefie hitów i moderatorką strefy.jeśli i ty chcesz być prezenterem naszego radia skontaktuj się Gadu-Gadu: 5634390
a także prowadzę blog radiowy http://radiostrefahitow.bloa.pl/ i prywatny http://poeta112.blogspot.com/