Pierwszy mój wiersz ukazał się w miesięczniku dla nauczycieli "Korepetytor" - już nawet roku nie pamiętam, wiersz tak (matulu jaki naiwny)
Kilkakrotnie pojawiłam się w niezależnym piśmie literackim „Ulotna przestrzeń” - pismo lokalne, ale publikuje ludzi z całej Polski i zagranicy.
Potem w almanachu wierszy poetów Ziemi Kluczborskiej "Zaplątani w pędzie cyfr" . Tu refleksja - zakopałabym te wiersze dwie tony pod jabłonka w znajomym sadzie:)
I oczywiście w almanachu PS - z czego jestem dumna, bo w towarzystwie doskonałym.
Więcej grzechów nie pamiętam i za te serdedczenie nie żałuję. Poprawy nie przyrzekam, bo mam zamiar zacząć grzeszyć z upodobaniem.
Pozdrawiam
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
"Zaplątani w pędzie cyfr .. wyszło w 2003 , w Kluczborku, wydawnictwo ANTYKWA
Ulotna Przestrzeń czyli tzw. Nieregularne Regionalne Alternatywne Pismo Literackie ukazywało się i ukazuje dzięki uprzejmości sponsorów. Sądzę, że może redakcja gromadzi. Dla mnie to nie kłopot - jeśli jesteś zainteresowany coś tam zdobędę na pewno.
Pozdrawiam
Elu i siedzisz tak cichutko , najserdeczniej gratuluję , fajnie jest wracać do niesamowitych wydarzeń, sprzed kilku lat, rzewnie wspomnieć dziękuję , że napisałaś ,
_________________ "Żywiona słońca gęstym, słodem
Przychodzę po to, żeby odejść " -J. Kofta
Mało tego Baszko w moim wydaniu, ale muszę się pochwalić, że moi podopieczni całkiem dobrze sobie radzą w konkursach literackich. W tym roku na przykład trafiła mi się perełka o imiemiu Klaudia - w konkursie literackim została laureatką podwójną: i w prozie. i poezji. Konkurs dla dzieciaków, ale jestem z niej bardzo dumna.
"Zaplątani w pędzie cyfr .. wyszło w 2003 , w Kluczborku, wydawnictwo ANTYKWA
Ulotna Przestrzeń czyli tzw. Nieregularne Regionalne Alternatywne Pismo lLterackie ukazywało się i ukazuje dzięki uprzejmości sponsorów. Sądzę, że może reakcja gromadzi. Dla mnie to nie kłopot - jeśli jesteś zainteresowany coś tam zdobędę na pewno.
Więcej grzechów nie pamiętam i za te serdedczenie nie żałuję. Poprawy nie przyrzekam, bo mam zamiar zacząć grzeszyć z upodobaniem.
El, Jestem bardzo, bardzo zbudowana i dorobkiem i powyższym postanowieniem autorki
Gratulacje dla Pani Nauczycielki, która w młodzieży szczepi miłość do słowa
Z przyjemnością również poczytałabym, nawet te "o matulu, jakie naiwne". słonecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E