Mam problem z odbieraniem wiadomości na forum. Jako, że na swoją starą pocztę nie mogę się dostać, bo zapomniałam hasła, nie wiem, jak temu zaradzić. Na skrzynce wyświetla mi się (na skrzynce forumowej) 65534 nieprzeczytane wiadomości, ale kiedy wchodzę na nią, żeby je przeczytać, całą skrzynkę mam pustą (co jest dziwne, bo żadnych wiadomości jak dotąd nie kasowałam). Nie wiem, czy to spamy, czy co, nieważne - nie mogę nic przeczytać. Wysyłać też nie, dlatego piszę tutaj.
Pisałam już o tym do Leszka na fejsie, ale chyba zignorował mój problem, dając mi do zrozumienia, żebym zmieniła pocztę w ustawieniach. Tyle, że poczty w ustawieniach zmienić się NIE DA, jest wpisana w formularzu. A przynajmniej coś takiego mi się wyświetla.
Poradźcie mi coś.
Nie znam sie na tym. Moje PW działa.
Ale też dziwnie jest z tą informacją - masz 65531 nieprzeczytanych wiadomości. Tak mam na str. głównej.
Leszek z Amą są póki co na urlopie. Trzeba czekać.
Kochani, tu nie chodzi o pw, a o nieczytane wiersze, komentarze,itp. jak mi się wydaje
Spróbujcie na dole strony głównej zaznaczyć "oznacz wszystkie fora jako przeczytane" i sprawdźcie, czy nadal będziecie mieć informację o nieprzeczytanych wiadomościach...
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
U mnie nadal mam te tysiące wiadomości nieprzeczytanych. U góry przy: profil. Kiedy wchodzę na profil nie mam jak i gdzie tego skasować.
Nie chodzi o nieczytane wiersze i komentarze. W tym jestem na bieżąco.
fakt- jak otwieram PS to u góry po prawej stronie ukazuje się informacja- masz nieprzeczytanych 65...wiadomości- ja się tym nie przejmuję- po wejściu na pocztę można pisać i odbierać wiadomości normalnie
_________________ Istnieje wiele hałasów, ale tylko jedna cisza.