Richard Scott
Wysłany: 2008-07-29, 17:32 Hey!
Co prawda nie jestem ani Sienkiewiczem, ani tym bardziej Danem Brownem - to pewne. Ale oni też zaczynali o tego magicznego i dobrze nam wszystkim znanego "zera".
Prawdę powiedziawszy winienem się tutaj przedstawić...
W tak wypadku pozwólcie, że zacznę raz jeszcze.
Witam! Tak, witam Was wszystkich. Jest mi niezmiernie miło poznać Was i mieć przyjemność obcowania z tekstami których jesteście autorami. Nie jestem ojcem, ale mam zaszczyt bycia synem. Synem swojego ojca, ale także synem literatury... Dziwnie brzmi? Tak z lekka przedstawia mnie jako samoluba?
Wiem, że... Nie! Spodziewam się, że długie rozwodzenie się na temat swojej osoby jest zbędne w moim wypadku. Przecież jest tylu wspaniałych i wybitnych przedstawicieli... Więc w skrócie!
Richard Scott, młody jeszcze. Co najważniejsze, otwarty na rady innych. Właśnie Was... Właśnie Ciebie!
Pozdrawiam,
Richard Scott
_________________ "Bylem, jestem i zawsze będę Człowiekiem. Człowiek może wszystko osiągnąć. Możesz stać się Aniołem Literatury, ale także Lucyferem życia doczesnego"
Ciekawie zaprezentowałeś siebie. Powiedziałeś wiele i niewiele zarazem. Witaj, rozgość się i wczuj w atmosferę miejsca w który się znalazłeś. Pozdrawiam serdecznie. Leszek
Witam ciepło na postscriptum, rozgość się i mam nadzieję, że atmosfera nieco odmienna od panującej na podobnych portalach przypadnie Ci do gustu i będziesz się tu czuł dobrze
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Witam ciepło na postscriptum, rozgość się i mam nadzieję, że atmosfera nieco odmienna od panującej na podobnych portalach przypadnie Ci do gustu i będziesz się tu czuł dobrze
się tylko podpisuję pod Am. !
bo nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy!
Richard Scott
Wysłany: 2008-07-29, 22:54
W rzeczy samej tutaj powiewa miłą, ale zarazem rodzinną atmosferą.
W końcu wszyscy jesteśmy i dziećmi i synami... no i córeczkami!
_________________ "Bylem, jestem i zawsze będę Człowiekiem. Człowiek może wszystko osiągnąć. Możesz stać się Aniołem Literatury, ale także Lucyferem życia doczesnego"