Wysłany: 2008-08-23, 00:02 Zmiany w administrowaniu forum
Pragnę poinformować, że rezygnuję z prowadzenia forum POSTscriptum i od dzisiaj jego właścicielami zostają Leszek i Amandalea. Wnoszą oni wielki wkład i serce w rozwój tego miejsca, za co serdecznie dziękuję. Dziękuję również za to, że zgodzili się przejąć forum.
Ja natomiast od dzisiaj będę wspierał POSTscriptum od strony technicznej.
Nie wnikając w powody i szczegóły Twojej decyzji, Marcinie, uważam, że jest to chwila, żeby podkreślić takt, mądrość i profesjonalizm, z jakim zawsze kojarzy się Twoja osoba i Twoje postępowanie - na POSTscriptum i nie tylko tutaj.
I szczerze Ci za dotychczasowe Administrowanie i za to co powyżej - dziękuję
Marcin zatytułował tytuł: zmiany, a dla mnie nie zmienia się nic. Znam powody takiej decyzji i je szanuję, ale dla mnie ważne jest, że Marcin jest pomimo wszystko z nami. To, że wymazał sobie jeden człon kompetencyjny, to tylko skłoniony przez jego wrodzoną uczciwość gest. Nie sądzę, aby Marcin, który podobnie jak my wszyscy pokochał to miejsce, nie wspomagał nas, jak zawsze u niego merytorycznymi uwagami i ogromnym doświadczeniem.
Forum to ludzie. Nie ważne są tytuły i uprawnienia, zresztą w prawie rocznej historii Forum zaledwie w jednej sytuacji zostały użyte i to dla dobra tego miejsca.
Każde z nas miało już liczne doświadczenia w necie, ale przyciągnęła, a właściwie wciągnęła nas odmienność tego miejsca. Jesteśmy inni i różną prezentujemy poetykę i zainteresowania, a jednak jest coś co nas łączy i skłania do tego abyśmy, jak napisaliśmy w przedmowie do antologii, zaczynali dzień z POSTscriptum i różnież z nim kończyli.
Marcinie serdecznie dziękuję za już, bo bez Ciebie tego miejsca by nie było, a także prosimy o jeszcze, gdyż zawsze wierzę, że wszystko wróci do uporządkowanych początków i trwać będzie w nieustającym rozkwicie.
Marcinie, ja także mam ogromną nadzieję, że będziesz w krainie PS tak często, jak tylko czas Ci na to pozwoli. Nie znam kulisów Twojej decyzji - to zresztą jest Twoja prywatna sprawa - ale szanuję ją.
Od początku "mieszkania" na łamach PS podziwiam Twój profesjonalizm, takt, nie wspominając o twórczości, którą się dzielisz z nami.
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Dziękuję cii zatem Marcinie ze moglem zamieszkac w stworzonym przez ciebie miejscu ..
Dobrze mi tu i masz mój wielki szacunek ...
Acha i oddałes forum w najlepsze ręce w jakie mogłeś ...
z uszanowaniem L.G.
_________________ " Każdy dzień to takie małe życie "
Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14517 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2008-08-26, 19:46
A mnie Marcin kojarzy się z Dobrym Duszkiem ..który trzymał nas pod swoim skrzydełkiem ... no to całe szczęście że jeszcze są skrzydełka Amy i Leszka .. i mam nadzieję że Dobry Duszek będzie z nami cały czas pomimo przeszkód i innych obiektywnych rzeczy ...
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
_________________ "poezja podobna jest do kupca
szukającego pięknych pereł
który gdy znalazł jedną perłę drogocenną
poszedł sprzedał wszystko co miał i kupił ją"
Piotr Macierzyński - ***ma rację Gombrowicz