Musimy poczekać na autorkę ale ponieważ będzie już po głosowaniu więc projekty są bez poprawek ale jak tylko wróci z wojaży natentychmiast poprawi to i owo
A może jeszcze znajdą się odważni i też dadzą swoje projekty żebyśmy tak jak przy jedynce mieli w czym wybierać
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Okładkę będziemy wybierać po 21, czy tak? Mam małe zawirowania internetowe i nie chcę przegapić.
_________________ "poezja podobna jest do kupca
szukającego pięknych pereł
który gdy znalazł jedną perłę drogocenną
poszedł sprzedał wszystko co miał i kupił ją"
Piotr Macierzyński - ***ma rację Gombrowicz
Przyglądam się startowi Antologii 2 i niestety jakby zapał, który detonował przy jedynce ostygł. Wszak okładka jest wizytówką i magnesem, który przyciągnie czytelników do zawartych treści, a tu zaskakująca dla mnie cisza. Sam nie potrafię stworzyć okładki ale wiem, że wśród nas są zdolni ludzi, którzy niejednym nas potrafią zadziwić. Czyżby swoisty dreszczyk emocji, czy pojawią się projekty, czy nie, ma towarzyszyć dwójce? Proszę twórców jakże aktywnych w jedynce, aby nie trzymali nas w niepewności, gdyż projekt okładki musi być wysłany do BN w celu uzyskania numeru ISSN.
zapał, który detonował przy jedynce ostygł. Wszak okładka jest wizytówką i magnesem, który przyciągnie czytelników do zawartych treści, a tu zaskakująca dla mnie cisza. Sam nie potrafię stworzyć okładki ale wiem, że wśród nas są zdolni
Też nie potrafię stworzyć okładki, ale wiersze swoje nadesłałem, no nie stygnąć, co jest ?
Antologia Postscriptum 2/2008 - żadnych słów więcej - ale zawsze stosuję się do większości
Przyjęliśmy numerację: nr antologii w danym roku / rok / numer antologii od samego początku, czyli 2/2008 (2). Taka numeracja ma określony sens biorąc pod uwagę kolejne wydania, np. 1/2009 (3).
zielony motylek napisał/a:
Okładkę będziemy wybierać po 21, czy tak?
Tak planujemy...
ale wszystko okaże się 21-go (mam nadzieję, że pojawi się chociaż kilka projektów, żeby było po co robić ankietę).
amandalea napisał/a:
A może jeszcze znajdą się odważni i też dadzą swoje projekty żebyśmy tak jak przy jedynce mieli w czym wybierać
Nigdy nie projektowałem okładek, grafiki itp. ale najprawdopodobniej spróbuję. Kiedyś musi być ten pierwszy raz
ja prześlę ino mnie się do kompa dobrać ciężko (dziecię me klepie pracę roczną o powstaniu styczniowym a ja tak tylko w przerwach tego klepania) ale myślę że do końca tygodnia to ja się wyrobię
_________________ Piszę żeby było ładniej ... bo słońce i tak świeci
Jak na razie Antologia 2 ciszy się dużo mniejszym zainteresowaniem - wiersze przesłało do nas o połowę mniej autorów niż w jedynce Chciałbym przypomnieć, że został tylko tydzień na nadsyłanie materiałów.