POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » ODSKOCZNIA » Lubię posłuchać... » Ralph Kaminsky & Coma
Ralph Kaminsky & Coma
Autor Wiadomość
PoparzonaKawą 

Wysłany: 2019-12-31, 01:55   Ralph Kaminsky & Coma

Duet nieprawdopodobny, trafiłam na to niedawno, i moim zdaniem jest po prostu niesamowite, więc dzielę się.
https://www.youtube.com/watch?v=5fScJWyaBUo

;)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2019-12-31, 18:11   

Smutne jak nie wiem co! jakże łatwo jest zranić, dać zły przykład, osierocić z marzeń

PoparzonaKawą 

Wysłany: 2020-01-01, 15:30   

Cytat:
Smutne jak nie wiem co! jakże łatwo jest zranić, dać zły przykład, osierocić z marzeń

To prawda. Szczęśliwego Nowego Roku, Marku.

Ps. jeden z administratorów w prywatnej wiadomości do mnie twierdzi, że mój pierwszy post w tym temacie został wysłany z konta ( ps. poprawka - z IP nie z konta, pisałam to w pośpiechu) użytkownika Alchemik. To chyba jakieś żarty,(naprawdę nieśmieszne), więc upubliczniam to, bo przecież to mnie stawia w złym świetle, a nie nadawcę wiadomości. Jeśli to jakaś dziwna intryga, to ja nie mam nic do ukrycia. I ktokolwiek jest odpowiedzialny za to, wszelkich zagrywek i pogrywek tolerować nie będę.

(Meryl Streep)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2020-01-01, 15:43   

Dziekuję za życzenia! :) Tobie wzajemnie!

A to tak w ogóle można się podszyć pod kogoś? Nie wiedziałem. Ale zaraz spróbuję czy jest to możliwe.

Chybs jestem za głupi bo nie znalazłem sposobu. Ale może jakiś jest skoro twierdzisz, ze tak było.
Napiszę do Leszka czy jest to możliwe.

PoparzonaKawą 

Wysłany: 2020-01-01, 16:14   

nie z konta tylko z IP Alchemika, przepraszam za niedoprecyzowanie, bo napisałam to w pośpiechu.

(Meryl Streep)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2020-01-01, 18:45   

Przecież IP jest "przywiązane" do jednego komputera więc niby jak? Mój móżdżek nie pojmuje. Chyba, że się ma dostęp do komputera kolegi, koleżanki, znajomego wtedy można się zalogować u któregoś i coś tam napisać. Hejterzy tak robią żeby trudniej było ich złapać.

PoparzonaKawą 

Wysłany: 2020-01-01, 19:19   

Zapewniam, że nie mam dostępu do komputera Alchemika, a i on do mojego także. Nie znam go osobiście, więc jakim cudem miałabym mieć dostęp do jego komputera, albo on do mojego???

asia 
Joanna Lessnau

Wysłany: 2020-01-01, 19:56   

:)
I zawaliło się.
Teraz budując zacznę
Od dymu z komina.

Leopold Staff

PoparzonaKawą 

Wysłany: 2020-01-01, 20:06   

Wesoło, faktycznie,
a jeszcze teraz dopatrzyłam się że wszędzie "Alchemik pisałam przez samo h, i przeprawiłam, żeby było poprawnie. Wesoła drama, nie ma co
:)

(Meryl Streep)

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2020-01-01, 20:38   

PoparzonaKawą napisał/a:
Cytat:

To prawda. Szczęśliwego Nowego Roku, Marku.

Ps. jeden z administratorów w prywatnej wiadomości do mnie twierdzi, że mój pierwszy post w tym temacie został wysłany z konta ( ps. poprawka - z IP nie z konta, pisałam to w pośpiechu) użytkownika Alchemik. To chyba jakieś żarty,(naprawdę nieśmieszne), więc upubliczniam to, bo przecież to mnie stawia w złym świetle, a nie nadawcę wiadomości. Jeśli to jakaś dziwna intryga, to ja nie mam nic do ukrycia. I ktokolwiek jest odpowiedzialny za to, wszelkich zagrywek i pogrywek tolerować nie będę.

Niepotrzebnie upubliczniłaś informacje z mojego PW (nota bene jest to na POSTscriptum niedozwolone). Z uwagi na to że zostałem wywołany to odpowiem, że podjąłem zwyczajną procedurę wyjaśniającą i zachowałbym się podobnie względem każdej podobnej sytuacji i każdego użytkownika. Po to są prywatne wiadomości, aby sobie omówić sytuację. Zauważ także, że tematem wiadomości było: "Pytanie". Przyjmuję Twoje wyjaśnienie i sądzę, że winnym jest tu operator Twojej i Alchemika sieci internetowej, który przydziela losowo IP, przy każdym łączeniu do sieci, ale zgłębię temat, dla większej wiedzy. Zdarzało nam się na POSTscriptum dublowanie IP, ale dotychczas było to spowodowane korzystaniem z jednego komputera osób spokrewnionych. Twój przypadek jest pierwszym tego rodzaju, więc musimy go przeanalizować i jeśli jest tak jak sądzę, to zmodyfikować procedury.

POSTscriptum Strona Główna » ODSKOCZNIA » Lubię posłuchać... » Ralph Kaminsky & Coma

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie