Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14516 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2008-10-16, 10:32
O Ty spryciaro !!! Ale to wersja robocza ledwo wczoraj na próbę zrobiona z gitarowymi pomyłkami ...Aleś to spryciarsko zrobiła !!
Wkrótce będzie płytka z tekstami z PS- u ale to trochę czasu wymaga ...
W takim razie dostaniesz jeszcze "Klucz" - Leo ... bo tylko te dwie na próbę wczoraj nagraliśmy ..
Pamiętajcie proszę ze to próbne nagrania .. niedopracowane .. surowe .. robocze.. do szlifu jeszcze . Z tą poprawka mam nadzieję ze nie dam plamy ..
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
Wysłany: 2008-10-16, 21:00
dziękuje Leszku ... to miłe ... choć tak wiele brakuje jeszcze żeby wybrzmialo tak jak powinno ale bez pospiechu i na spokojnie dopracujemy to co szlifu nie ma ... i będzie płytka tekstów z PS-u tuz po Antologii
NN
aż mi się oczka zaszkliły, spociły się i w ogóle, gdy słuchałam ślicznoprzepięknościdobranocka!
serdecznie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
posłuchałem i ja sobie wreszcie ... i Dobranocki i Klucza ...
bym:
nieco wyciszył instrument
oraz "zaookrąglił" śpiewanie - w niektórych momentach zbliża się (mimo melodii) do melorecytacji - "melorecytacja" - może i słowo nieodpowiednie ale zbliżone do tego co chcę powiedzieć a nie potrafię nazwać - "zaokrąglenie" jest bliższe ...
Wysłany: 2008-10-19, 17:53
Cytat:
masz bardzo ładny, czysty głos ...
- dziękuję za tak miłe odbiory ...
rzeczywiście gitara za ostro idzie i trzeba to zniwelować .... wrócę do swojej wersji - bo ta była na życzenie operatora dźwięku ... choć nie pokrywało się to właśnie z moim oczekiwaniem końcowego efektu ... Cóż najwyraźniej czas zniepokornieć znowu ...
Cieszy mnie że to odnalazłaś o tej dziwnej porze ... czy Ty Eluś wcale nie śpisz ??
ale po co oczka Ci sie spociły to dalibóg - nie wiem
Nutko roztomiła
bo śliczności dobranocka, i taki zaczarowany świat pokazuje.
wysłałam ją różnym moim tutejszym i też polubili
Co do spania, to śpię, śpię, tylko że ja mam inny, dziwny zegar i to wszystko przez niego jesiennie niezmiennie E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E