Kochaj mnie w moich snach,
jeśli cię nie ma na jawie.
Czekam na ciebie tam,
w sennoniebieskej trawie.
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
masz rację, Leszku.
a kanwa grafiki ze zdjęcia, jak najbardziej prawdziwa ...
serdeczności E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
nieco (ale tylko nieco) kojarzy mi się z grafiką umieszczoną w moim tomiku "Sytuacje"
- tyle, że tam jest czarno-biała - ale też trawa a na jej tle huśtawka - to też taki sen
tyle, że o dzieciństwie - albo o huśtawce - w prznośni życiu - nieskończoności traw .... to tyle dygresji ....
tutaj przepiękność senna i ... oby sny takimi zawsze były - awiacyjno-bajecznokolorowe-w ciepłych miejscach gdzie "...ani zimy nie ma ..." a ON się pojawi ...
i cudnie będzie ... we dwoje
Tak jakby w tanecznym kroku sen się jawi... Lekkość w nieco przytłumionej tonacji, wśród traw i dmuchawców... Ich rdzenie, wyglądają niczym gwiazdy Bardzo bardzo się podoba
nieco (ale tylko nieco) kojarzy mi się z grafiką umieszczoną w moim tomiku "Sytuacje"
- tyle, że tam jest czarno-biała - ale też trawa a na jej tle huśtawka - to też taki sen
tyle, że o dzieciństwie - albo o huśtawce - w prznośni życiu - nieskończoności traw .... to tyle dygresji ....
tutaj przepiękność senna i ... oby sny takimi zawsze były - awiacyjno-bajecznokolorowe-w ciepłych miejscach gdzie "...ani zimy nie ma ..." a ON się pojawi ...
i cudnie będzie ... we dwoje
Marku, oryginalna fotografia też jest czarno-biała. Właściwie trzy oryginalne fotografie, które tu połączyłam... I wyobraź sobie, że zrobione gdzieś w Twoich okolicach... Wieki temu a tak niedawno
Dziękuję za odwiedziny serdeczności E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Tak jakby w tanecznym kroku sen się jawi... Lekkość w nieco przytłumionej tonacji, wśród traw i dmuchawców... Ich rdzenie, wyglądają niczym gwiazdy Bardzo bardzo się podoba
Dziękuję Słowiczku serdeczności E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E