_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Marku, pustawy, bo od razu wszystko by przymarzło. Ale spójrz na te piękności frędzelki
Nie, to nie Janella, to w moim domu w mieście świątecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Brrrr gdzie nie spojrzeć, tam lodowe sopelki, a na takie to najlepiej przez okno wyglądać w ciepłym domku
Li, lód jest wszędzie. Jedynie na drogach sól zrobiła swoje. Drzewa i w ogóle świat cały nadal jest lodowy.
świątecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
lodowatości gdy serducha gorące są niestraszne ale zawsze piękne a czasem nawet piękniejsze...
NN jest pięknie, to prawda, ale tylko z daleka, podziwiać, nie dotykać, patrzeć i już.
świątecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Lodowe drzewko przepiękne - zza okna oczywiście. Zima na potęgę!
El, to już trzeci tydzień. Zima, jakiej nie pamiętam od kiedy tu mieszkam. Zwykle był to tydzień, dziesięć dni, a tym razem dokładnie trzy tygodnie. Dba o nas Kanada i podsyła zapasy polarnego powietrza.
świątecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Dzisiaj na jakimś polskim kanale tv ogladałam zimę z Twoich foto. Pomyślałam, że jakoś nie chce mi sie takiej zimy. Syn wraca do domu na święta i wolałabym, żeby autko nie kopało się w śniegu.
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
Dzisiaj na jakimś polskim kanale tv ogladałam zimę z Twoich foto. Pomyślałam, że jakoś nie chce mi sie takiej zimy. Syn wraca do domu na święta i wolałabym, żeby autko nie kopało się w śniegu.
El, no właśnie, ta zima w nieodpowiednim momencie się zjawiła. Fajnie byłoby trochę śniegu na same święta zobaczyć i tyle.
Mam nadzieję, że Twój syn spokojnie na święta dotrze do domu. Nasz syn nie przyleci, bo właśnie ta zima, nigdy nie wiadomo, co z samolotami.
Będzie samotna Wigilia ...
świątecznie E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
a u nas Elżuniu to zima przyprowadziła święta za rękę
u mnie z kolei tuż po świętach zaczęło się ciepełko i odwilż, a później znowu przysypało, a potem zamarzło, i stopniało i było około 17 na plusie po około 23 na minusie i zalało i w okolicach powodzie były.
świątecznie
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania