:hyhy: z tej strony poetyckiego talentu przyznam szczerze, że Cię jeszcze nie znałam...
ale...uczę sie szybko Świetnie "toto" napisane! ObrazekObrazek
Dziękuję Ninoczko widać nieczęsto ostatnio odwiedzałaś moja stronkę, bo tam od podobnych tematycznie aż się roi. Bardzo lubię pisać erotyki i jeśli dane mi będzie wydać samodzielny tomik, to znajdą się w nim przede wszystkim erotyki.
"toto" - też nieźle! napisane!
a co do wiersza
fakt
niezły i
pozazdrościć "zaskakiwania"!
a co do tomików - robię je sobie co jakiś czas sam:
komputer, drukarka, dobry zszywacz, nieco grubszy /120/ papier na okładki, klej ... i gotowe!
Ostatnio 50 egz. pt. "Sytuacje" - piąty tomik z kolei własnej produkcji!
On NIGDY się nie będzie prosił by Onego "wydać" !
Podaj, proszę adres na PW - poślę!
"toto" - też nieźle! napisane!
a co do wiersza
fakt
niezły i
pozazdrościć "zaskakiwania"!
a co do tomików - robię je sobie co jakiś czas sam:
komputer, drukarka, dobry zszywacz, nieco grubszy /120/ papier na okładki, klej ... i gotowe!
Ostatnio 50 egz. pt. "Sytuacje" - piąty tomik z kolei własnej produkcji!
On NIGDY się nie będzie prosił by Onego "wydać" !
Podaj, proszę adres na PW - poślę!
on
Dziękuje za "też" i ciepłe przyjęcie, a co do tomiku to masz rację, ale mam pewną wizję na której spełnienie obojętnie czy samemu, czy przez wydawnictwo, potrzebuję sporo czasu, a tego mam jak na lekarstwo. Pozdrawiam
Bardzo mi się podoba, i pomysł, i ujęcie tematu, i zapis. Wprawdzie zastanawia mnie wers w chwili rozpalony żar nanizał – coś mi mówi: w chwilę (w domyśle - w jednej chwili)... ale to taki drobiazg, że chyba niepotrzebnie się go czepiam Ale piszę, bo zwrócił moją uwagę.
Bardzo mi się podoba, i pomysł, i ujęcie tematu, i zapis. Wprawdzie zastanawia mnie wers w chwili rozpalony żar nanizał – coś mi mówi: w chwilę (w domyśle - w jednej chwili)... ale to taki drobiazg, że chyba niepotrzebnie się go czepiam Ale piszę, bo zwrócił moją uwagę.