Wysłany: 2009-01-23, 19:51 Boszsze na co mi przyszło ...
Durnowaty w takich sprawach , wręcz niechętny ale skoro nie ma lepszych , sprawniejszych , właściwszych , na miejscu , żeby zauważyli , że Nutka nam się starzeje dziś właśnie , choć wiekowo tylko , bo w innych sprawach podlotkiem ciągle ...
niepokornym
oj, Nutko-Nutko zaraz siądę sobie do klawiszy i odgram jakiś hymn własnego pomysłu w tonacji durowej (co by smutaskowo nie było!!!!)
szkoda, że tylko ściany słuchać będą - tej mojej hosanna na cześć Twoich urodzin!
Oby Ci się spełniało wszystko wymarzone - przede wszystkim to co w pewnym wszystkim już znanym wierszu kilka dni wstecz pisałaś !!!!
Marek
oj, Nutko-Nutko zaraz siądę sobie do klawiszy i odgram jakiś hymn własnego pomysłu w tonacji durowej (co by smutaskowo nie było!!!!)
szkoda, że tylko ściany słuchać będą - tej mojej hosanna na cześć Twoich urodzin!
Oby Ci się spełniało wszystko wymarzone - przede wszystkim to co w pewnym wszystkim już znanym wierszu kilka dni wstecz pisałaś !!!!
Marek
podziwiam Mark , gdyś daleki od stereotypów
daruj urodzinantko , nie mogłem się powstrzymać
Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14516 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2009-01-23, 23:10
Dziękuję pięknie wszystkim pamiętaczom ...- dopiero teraz- bo wróciła z urodzinowych woyaży ... Starość nie radość ale grono życzeniowców zacne a to radość przeogromna jest..
Ogromniaste dzięki i buziaki dla wszystkich ...
Pablo - widzę że zaplątałeś się w zakamarki w jakich nie bywasz ponoć.........- i zainicjowałeś tym całą lawinę zdarzeń... Wielkie moje MERCI dla Ciebie
El, Lucy, Dafne, Evo - Wasze życzenia to delicje gdy podniebienie słodyczy spragnione
Mark - tej muzyczki że usłyszeć nie mogę to bardzo mi żal ...ale kiedyś , gdzieś - nie odpuszczę..
Ewo - bukiecisko jak marzenie... do zakochania wprost...Dzięki
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami