POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Ogłoszenia » Dzisiaj audycja z udziałem Leszka!
Dzisiaj audycja z udziałem Leszka!
Autor Wiadomość
Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-03, 16:50   

dzięki uprzejmości Marcina-Szefa mam płytkę ale odtwarza tylko poezje śpiewaną kol. Mikulskiego a audycji - NIE - tylko kawałem tej pierwszej, a Leszka to już nawet znaleźć radio nie chce - wiśnia!

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-03, 18:43   

Zła informacja -
przeczyściłem głowicę spirytusikiem i ... działa!
Piękna audycja Leszku! Wyraźnie słychać, że nie "kombinowana" - z ładną muzyczką w podkładzie, Twoimi wierszami dobrze dobranymi do tematów rozmowy ... nooo i ten Pan Redaktor - pełen jakiegoś wewnętrznego spokoju, Ty również - bez drżenia głosu, spokojnie, wyważonymi zdaniami, mądrze= rewelka!
Postscriptum - my wszyscy - ja - jesteśmy z Ciebie Pilocie - dumni! Bardzo!

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-03, 18:48   

On napisał/a:
Zła informacja -
przeczyściłem głowicę spirytusikiem i ... działa!
Piękna audycja Leszku! Wyraźnie słychać, że nie "kombinowana" - z ładną muzyczką w podkładzie, Twoimi wierszami dobrze dobranymi do tematów rozmowy ... nooo i ten Pan Redaktor - pełen jakiegoś wewnętrznego spokoju, Ty również - bez drżenia głosu, spokojnie, wyważonymi zdaniami, mądrze= rewelka!
Postscriptum - my wszyscy - ja - jesteśmy z Ciebie Pilocie - dumni! Bardzo!

Dziękuję Marku. To miłe co mówisz. A tak a propos to będziesz miał dwie płytki bo moja w wersji audio jest w drodze. :)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-03, 18:54   

Dzięki bardzo!
Słucham drugi raz!

Baszka 
Pala Barbara

Wysłany: 2008-01-04, 09:27   

Marku święte słowa, z wielką przyjemnością słuchałam Leszka bodaj trzy razy już :) ,jakaś dumna taka oj dumna :) i Leszku gratuluję strasznie bardzo mocno

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-04, 19:02   

Melduje posłusznie: Płytka doleciała Pocztą Polską - słucham - po raz kolejny!
Jednak - nie bez (maleńkiej) zazdrości - już to chociażby dla talentu prowadzącego - jego "spokojności" - która i zapewne Tobie się udzieliła - noooo - fajniasta audycja!
Tutaj co niektórzy są zapraszani do Zielonej Góry - do Radia Zachód - ale trzeba się wyróżniać z tłumu poecików Miasteczka G. - albo napisać coś baaaardzo niezwykłego albo być kolesiem ... a ja ani jedno ani drugie .... :(

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-04, 19:16   

Baszka napisał/a:
Marku święte słowa, z wielką przyjemnością słuchałam Leszka bodaj trzy razy już :) ,jakaś dumna taka oj dumna :) i Leszku gratuluję strasznie bardzo mocno

Dziękuję Basieńko. Świat się wali skoro niepoetów puszczają do radia. :)

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-04, 19:21   

On napisał/a:
Melduje posłusznie: Płytka doleciała Pocztą Polską - słucham - po raz kolejny!
Jednak - nie bez (maleńkiej) zazdrości - już to chociażby dla talentu prowadzącego - jego "spokojności" - która i zapewne Tobie się udzieliła - noooo - fajniasta audycja!
Tutaj co niektórzy są zapraszani do Zielonej Góry - do Radia Zachód - ale trzeba się wyróżniać z tłumu poecików Miasteczka G. - albo napisać coś baaaardzo niezwykłego albo być kolesiem ... a ja ani jedno ani drugie .... :(

Marku rzeczywiście Pan Maciej Szczawiński jest niezwykłym człowiekiem. Co prawda zarzekał się, że nie ale ja chyba tam robiłem za karła albo kobietę z brodą. Jednak nie powiem, aby możliwość zaprezentowanie się większej publiczności nie była miła. :)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-04, 19:25   

"za karła albo kobietę z brodą" - :) :rotfl:
przestań!
byłeś równorzędnym partnerem w rozmowie - często "występuję" w radio - ględzę o swoich recitalach - zawsze coś pomylę - a Ty pleplałeś jak z nut!!!!!! - stylistycznie i bez jąkania!!!!

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-04, 19:30   

On napisał/a:
"za karła albo kobietę z brodą" - :) :rotfl:
przestań!
byłeś równorzędnym partnerem w rozmowie - często "występuję" w radio - ględzę o swoich recitalach - zawsze coś pomylę - a Ty pleplałeś jak z nut!!!!!! - stylistycznie i bez jąkania!!!!

Mówiąc poważnie to chodziło mi o to o czym mówił prowadzący, że jestem miliony lat świetlnych od uznawanej obecnie poetyki i co niezwykłe (może to chciał pokazać) to potrafię bronić swojego pisania i je uzasadnić. :)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2008-01-04, 21:22   

no właśnie!

amandalea 
Lidia Kowalczyk

Wysłany: 2008-01-05, 08:33   

Wiesz Leszku...bardzo często myślę, że w pewnym momencie znajdzie się jakiś krytyk , być może bardzo współczesny, który ni z tego ni z owego odkryje Amerykę dawno odkrytą i Twoje wiersze. Nie powinieneś czuć się ani dziwolągiem , ani żadnym innym stworem.

Baszka 
Pala Barbara

Wysłany: 2008-01-08, 20:01   

całkiem do cna zgadzam się z Lidzią , a nawet więcej, bo nieliczni szukają niszy dla siebie, źle ,wszyscy szukają niewielu znajduje

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-10, 21:14   

amandalea napisał/a:
Wiesz Leszku...bardzo często myślę, że w pewnym momencie znajdzie się jakiś krytyk , być może bardzo współczesny, który ni z tego ni z owego odkryje Amerykę dawno odkrytą i Twoje wiersze. Nie powinieneś czuć się ani dziwolągiem , ani żadnym innym stworem.

Lidziu nie czuję, choć moją inność niejeden mi wytykał. Czy kiedyś przebiję się ze swoim widzeniem świata, to nie wiem, gdyż zbyt wiele zależy tu od przypadku. To miłe co sądzisz i wiedz, że tego samego życzę Tobie. :)

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2008-01-10, 21:16   

Baszka napisał/a:
całkiem do cna zgadzam się z Lidzią , a nawet więcej, bo nieliczni szukają niszy dla siebie, źle ,wszyscy szukają niewielu znajduje

tak Basiu bo poszukiwanie własnej tożsamości poetyckiej to szczególne zadanie :)

POSTscriptum Strona Główna » INFO » Dział informacyjny » Ogłoszenia » Dzisiaj audycja z udziałem Leszka!

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie