POSTscriptum Strona Główna  
  POSTscriptum
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu POSTscriptum Strona Główna » PISANE PROZĄ » Różne gatunki prozy » Skasowany tekst (Poniedziałek)
Skasowany tekst (Poniedziałek)
Autor Wiadomość
Owsianko 
owsianko

Wysłany: 2009-07-06, 07:06   Skasowany tekst (Poniedziałek)

abs

Leszek Wlazło 

Wysłany: 2009-07-06, 20:38   

Ten tekst zdecydowanie pokazał mi w jakim dziale szukać perełek Twojego widzenia świata. Barwnie malujesz, dodając szczyptę unikalnego widzenia, łyk niecodziennych przemyśleń i aromat zatrzymanej chwili, do której zapraszasz. :)

Marek 
Z. Marek Piechocki

Wysłany: 2009-07-06, 21:12   

Leszek Wlazło napisał/a:
Ten tekst zdecydowanie pokazał mi w jakim dziale szukać perełek Twojego widzenia świata. Barwnie malujesz, dodając szczyptę unikalnego widzenia, łyk niecodziennych przemyśleń i aromat zatrzymanej chwili, do której zapraszasz

skoro Leszek tak ładnie napisał to już nie będe konceptu wysilał tylko się podpiszę:
ZMP :)

amandalea 
Lidia Kowalczyk

Wysłany: 2009-07-06, 21:17   

Przyznam się, że czytałam rano przed pracą ale nie chciałam pisać na łapu capu, tylko, że i teraz brak słów :wstyd:
Ten fragment budzi niepokój i jakoś tak wcale nie nasuwa na myśl dnia następnego :oczami:
Owsianko napisał/a:
Zaciągnął się powietrzem i zakładając powróz pomyślał, że po raz pierwszy od lat nie musi się niczym przejmować i zamartwiać tym, co nastąpi później, gdyż to, co miało nadejść, już jest, że nic gorszego już go nie spotka, że najlepsze zdarzenia są już za nim,

...całość ciekawa, a kilka fragmentów jest mi bardo bliskich.
rzekł uczeń mistrza

POSTscriptum Strona Główna » PISANE PROZĄ » Różne gatunki prozy » Skasowany tekst (Poniedziałek)

Kontakt:

w sprawach merytorycznych:
Amandalea: amandalea@interia.pl, Leszek Wlazło: niepoeta2@wp.pl

w sprawach techniczno-merytorycznych:
Łukasz Pfeffer (luk19952): lukasz@pfeffer.com.pl

Pfeffer.com.pl - Zaistniej w internecie