Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14516 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2009-08-04, 14:41 Nutki poezja śpiewana -radio Polonia Info - audycja na żywo.
Witam wszystkich cieplutko ..
a najcieplej tych co sympatyzują z poezją śpiewaną ..
zapraszam do odsłuchu nagrania spontanicznie na żywo wyemitowanej audycji radia Polonia Info, nadajacego przede wszystkim dla Polaków w Skandynawii ... ale któż powiedział że tylko ..:))
Przy pomocy Marcina udało sie zrobić ten oto magiczny zapis kodowy , który pozwala wejsć dalej ... Mam nadzieję że mogę liczyć na Waszą wyrozumiałość. Nie wiedziałam o tym że bedę treścią całej audycji, miałam zaśpiewać jedną piosenkę .. w trakcie nagrania dostawałam sygnały zeby ciągnąć to dalej ... zupełnie bez przygotowania więc ... sami rozumiecie ..
za wszelkie niedociagnięcia moje Sorry
liczę że podzielicie sie ze mną Waszymi odbiorami ..
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
Świerszczynko pięknie!
Gratulacje i uściski!
serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Nutko, słucham sobie właśnie Twojego spiewania i jest tak jakbyś była w moim domu tuz obok. Nawet rozglądam sie czy też nie siedzisz z gotarą na dywanie. Piękne spiewanie i pieknie, ze również spiewasz teksty innycj autorów, Leona, Freda.
GRATULACJE.
POWODZENIA
nutka, albo pan techniczny, znowu ta sama historia jak z ajsem. co skończysz, nawijasz od początku, a śpiewu aniani.
proszę mi to natychmiast poprawic i umożliwić odsłuch
Tylko ziemia jest twarda.
Vicente Aleixandre
pątniczka
Wysłany: 2009-08-04, 20:49
Gratuluję Nutko jesteś kobietą renesansu o wielu talentach, piszesz komponujesz śpiewasz -, wysłuchałam audycji z przyjemnością- gratuluję !!!!!!!!!!!
Pozdrawiam cieplutko
_________________ słowa palą, więc pali się słowa
nikt o treści popiołów nie pyta
nutka, albo pan techniczny, znowu ta sama historia jak z ajsem. co skończysz, nawijasz od początku, a śpiewu aniani.
proszę mi to natychmiast poprawic i umożliwić odsłuch
Nie mam wpływu na to jakie kto ma łącze, przeglądarkę, odtwarzacz itp. Ja już tutaj nic więcej nie zdziałam (chyba, żeby pociąć plik na kilka kawałków i każdy z nich zamieścić oddzielnie, bo jest dość ciężki) - plik jest wgrany na serwer i udostępniony pod linkiem, który zamieściła NN, więc cóż... mogę poradzić to samo, co w temacie Ajsa, o którym wspomniałaś. Chociaż jest jeszcze inna opcja - przesłanie nagrania na skrzynkę.
JUTRO JADE DO ŁOŚNA - ŁAWKA, NA KTÓREJ SIEDZIAŁA GRAJĄC I SPIEWAJĄC NUTKA ZOSTANIE OWINIĘTA FOLIĄ - I NIKT JUŻ SIEDZIAŁ NA NIEJ NIE BĘDZIE! TO ŁAKWA ARTYSTYCZNA - NUTKOWA - I TYLKO DLA NIEJ, JAK JESIENIĄ ZAJAZD NASTĘPNY SIĘ ZAJEDZIE...
Nutko! Bardzo piękna audycja. A Ty w niej jak rybka w wodzie! Śpiewająco w przenośni i dosłownie! Tak więc moje gratulacje, ukłony i podziękowanie za te czterdzieści kilka minut obcowania z Twoimi tekstami, głosem, aurą!
Marku no mamy, mamy. Nastrój, że hoho!
Co do ławki, to nie tylko we folię, ale schowaj, schowaj, żeby nie zniszczyła się. Pani Artystka wróci, to na światło dzienne wyciągniesz.
serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
pątniczka
Wysłany: 2009-08-05, 09:40
Marek napisał/a:
JUTRO JADE DO ŁOŚNA - ŁAWKA, NA KTÓREJ SIEDZIAŁA GRAJĄC I SPIEWAJĄC NUTKA ZOSTANIE OWINIĘTA FOLIĄ - I NIKT JUŻ SIEDZIAŁ NA NIEJ NIE BĘDZIE! TO ŁAKWA ARTYSTYCZNA - NUTKOWA - I TYLKO DLA NIEJ, JAK JESIENIĄ ZAJAZD NASTĘPNY SIĘ ZAJEDZIE...
Kurcze to koniecznie muszę następnym razem do Łośna żeby te cuda zobaczyc , wiec
chroń Mareczku ławke Nutkową chroń
żeby nie popsuła się
Boże broń
żeby do spotkania w Łośnie dotrwała
lilak też chce ławki dotknąc
gdzie sława siedziała
Pozdrawiam cieplutko
_________________ słowa palą, więc pali się słowa
nikt o treści popiołów nie pyta