_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
dobre, dobre...
nooo, nie widać, że stoję na klocku dla "lepszości" sygnału - co by się Leoś dodzwonił!!!
wykorzystałam zdjęcie z któregoś zjazdów - Leonkowego chyba - na którym nie widać klocka. Spodobało mi się, bo jest tu dobre zbliżenie Twojej twarzy.
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
dziad Marek
ostatnio miałem naprawdę kłopot z tym swoim wyglądem
jakiś pijany gej przyczepił się do mnie - przypominałem mu Jerzego Kryszaka - obłapiał, chciał autograf, kazał sobie ze mną fotkę zrobić - żadne argumenty nie pomagały. W końcu zrezygnowałem z pobytu w Klubie, to polazł za mną aż do samochodu. Ledwo umknąłem...
jakiś pijany gej przyczepił się do mnie - przypominałem mu Jerzego Kryszaka - obłapiał, chciał autograf, kazał sobie ze mną fotkę zrobić - żadne argumenty nie pomagały. W końcu zrezygnowałem z pobytu w Klubie, to polazł za mną aż do samochodu. Ledwo umknąłem..
ale fajniutki "Marek w Krainie Czarów". uważaj Elżbietko, bo jeszcze kilka takich grafik i nie zechce wrócic
Tylko ziemia jest twarda.
W końcu zrezygnowałem z pobytu w Klubie, to polazł za mną aż do samochodu. Ledwo umknąłem...
ciekawa historyjka Marku serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
ale fajniutki "Marek w Krainie Czarów". uważaj Elżbietko, bo jeszcze kilka takich grafik i nie zechce wrócic
Evuś wróci, wróci, obowiązki ma różniste, ale na chwilkę w krainie czarów pobyć jest potrzebne, czasem ... czasem częściej.
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Evuś wróci, wróci, obowiązki ma różniste, ale na chwilkę w krainie czarów pobyć jest potrzebne, czasem ... czasem częściej.
zrób mi taka krainę, bo ta w której tkwię, zbrzydła mi od prozy codziennej. mogę być w listkach, paprotkach, na pajęczynie, czubku drzewa, aby nie nogami na ziemi
Tylko ziemia jest twarda.
dzisiaj był! czarował się jesienią!
dobijał kilometry rowerkowe do założonego planu...
planów lepiej nie zakładać, niech się wykonują spontanicznie
Marek napisał/a:
oj dziadku, dziadku - kondycja co raz to marniejsza...
i co ten dziadek na to? milczy, pewnie się z Tobą nie zgadza serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania