Tzn. no ja tam wierszy raczej nie chcę, ale tak myślę, że jeśli ktoś mnie kiedyś poprosi o napisanie wstępu, to choćby był moim najlepszym znajomym, napiszę szczerze. A wybór zostawię jemu. Jeśli takiego wstępu nie przyjąłby, to jego sprawa
pejcz [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-02, 21:30
hm... a może to błąd w druku, bo ja w wersji orygin nie mam literówki, a wiesz przecież, że wydawnictwo też poprawia wstępy:) może i trochę egzaltowany, ale cóż...nie raz tak bywa, że wstępy są właśnie takie. Ja mam też taki egzaltowany w drugim swoim tomiku
Gratulatki Dario
Przypuszczam, że autor będzie zadowolony.
Jest literówka, jest też trochę "zagmatwanych" zdań, ale cóż to wobec wieczności
serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Nie chodzi o to, żeby Cię Dario krytykować, ale wpadłaś w pułapkę ogólników plus górne "c". I co się dowiaduję o Autorze? Słowa otoczaki...
A skoro Autor ma być zadowolony - ok. Na przyszłość - saperka i głębiej ...
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
pejcz [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-02, 21:40
wiem wiem zmiany będą uwzględnione:) poprosiłam chochlika:)na przyszłość będę ciąć, za miesiąc recenzja:) myślę, że dzięki Wam będę bardziej uważać na błędy:)
Tzn. no ja tam wierszy raczej nie chcę, ale tak myślę, że jeśli ktoś mnie kiedyś poprosi o napisanie wstępu, to choćby był moim najlepszym znajomym, napiszę szczerze. A wybór zostawię jemu. Jeśli takiego wstępu nie przyjąłby, to jego sprawa
qrcze piórko! szkoda, że nie wiedziałem - tomik juz prawie wydrukowany i ani wstępu, ani recenzji - ani cebulki ani co wkroić - szkoda, gdybym wiedział, że się zgodzisz to byś napisał - wierzę, że byłby szczery
cóż, może napiszesz po wydaniu ?
Dzisiaj miałam wizytę pewnego Molestanta Nowości - obaczył Twój tomik, obwąchał (twierdził,że lubi zapach nowych książek), przekartkował - pożyczyłam, bo tak jęczył żeby pożyczyć , że aż strach
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
To znaczy się oficjalnie wydałeś
pięknie gratuluję!
i o nic nie proszę,
bo do mnie daleko
i w ogóle jam już dłużnikiem Twym serdeczności
E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
artur bodler [Usunięty]
Wysłany: 2009-11-14, 00:49
No, to ja się wtłoczę w offtop
Otrzymałem dziś egzemplarz
Cytat:
i o nic nie proszę,
bo do mnie daleko
Elżbieto, ja w sumie mógłbym wziąć po drodze, tylko będziesz musiała do kanadyjskiej granicy z miasta B. podjechać ( chyba, że z samolotu zrzucę! )