_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
PS a wiesz, że pierwszy lot pasażerskim samolotem, odbyłem mając 1500 godzin spędzonych w powietrzu.
Leszku, cała jestem w
Ale się cieszę, że Ci się spodobało!
Ten silnik, to silnik jakiegoś samolotu Delty. Ale jaki dokładnie, to musiałabym sprawdzić, taka ignorantka Dla mnie najważniejsze, że leciał, i że doleciał.
Zresztą, ileż mu brakuje do naszego latania w Gliwicach
Pytanie:
Cytat:
pierwszy lot pasażerskim samolotem odbyłem
jako pilot?
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Też bym! I chyba wolę!
Chociaż z raz bym się pofrunął jakimś aeroplanem...
Marku
wiesz, latać lubię, ... lecieć, ale startować, czy lądować? chyba-raczej-prawie-na-pewno-niezbyt
Marek napisał/a:
Dawno Cię nie było Tutaj!
Zauważyłeś? ... to miłe serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Lucy była - cześć Lucy jeśli tu zajrzysz - jeśli się nie myli mój komputer:
2010-03-15, 22:28
Ja też bym poczytała coś z jej lirycznego świata...
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
piekny kadr, ciekawe zdjęcie.W pierwszej chwili myślałam, że to coś pod wodą i ni pioruna nie mogłam wykombinować co to wielkie brawa Elżbieto :)
Kamilo
Jak załadowałam dysk do komputera, to sama się zdziwiłam, że się jednak coś udało złapać. Siedziałam przy oknie, manewrować było trudno. Poza tym refleksy od szkła są często nie do uniknięcia. Do tego jeszcze szyba była trochę pomazana - tego gołym okiem nie było widać, wyszło dopiero na zdjęciu - no i stąd smuga i nieduże kółko w lewej części zdjęcia.
Okna nie dało się otworzyć...
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
piekny kadr, ciekawe zdjęcie.W pierwszej chwili myślałam, że to coś pod wodą i ni pioruna nie mogłam wykombinować co to wielkie brawa Elżbieto :)
Kamilo
Jak załadowałam dysk do komputera, to sama się zdziwiłam, że się jednak coś udało złapać. Siedziałam przy oknie, manewrować było trudno. Poza tym refleksy od szkła są często nie do uniknięcia. Do tego jeszcze szyba była trochę pomazana - tego gołym okiem nie było widać, wyszło dopiero na zdjęciu - no i stąd smuga i nieduże kółko w lewej części zdjęcia.
Okna nie dało się otworzyć...
serdeczności
E
Twoje, Leszka mogę podziwiać.Ja tam się boję latać :)taki tam mój defekt I dobrze, że tego okna jednak nie otwierałaś - a tak poważnie, te drobiazgi o których piszesz, nie przeszkadzają zupełnie
Twoje, Leszka mogę podziwiać.Ja tam się boję latać :)taki tam mój defekt I dobrze, że tego okna jednak nie otwierałaś - a tak poważnie, te drobiazgi o których piszesz, nie przeszkadzają zupełnie
To się cieszę - a propos drobiazgów, bo miałam wymazać
Latać ja także - długa historia - nie lubię, jak wsiądę do samolotu strasznie panikuję, ale wtedy już jest za późno, i lęk wysokości też mam, czasem absolutnie nie do przezwyciężenia, ale gdybym w ogóle nie latała, to...
Na lęk przed lataniem jest jest jedno lekarstwo, albo przyrząd: gumowy młotek serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
To się cieszę - a propos drobiazgów, bo miałam wymazać
Latać ja także - długa historia - nie lubię, jak wsiądę do samolotu strasznie panikuję, ale wtedy już jest za późno, i lęk wysokości też mam, czasem absolutnie nie do przezwyciężenia, ale gdybym w ogóle nie latała, to...
Na lęk przed lataniem jest jest jedno lekarstwo, albo przyrząd: gumowy młotek serdeczności
E
a ja słyszalam, że zawsze są długie kolejki do baru i to faceci tam stoją
... a ja słyszalam, że zawsze są długie kolejki do baru i to faceci tam stoją
Oczywiście, że faceci, przecież to takie od-lotowe
Bary to przede wszystkim na długich trasach - chyba - bo te cięcia, oszczędzanie na czym się da. A może masz na myśli bary płatne? Zależy od linii lotniczych, itp. Może ktoś więcej wie na ten temat, bo ja nie jestem alkoholowa.
serdeczności
E
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania