niezwykłe przestrzenie
zachwycają te co raz to dalsze plany, jakaś niesamowitość/tajemniczość (bo cóż tam za tymi oczodołami okien ??????) ...
odczytywanie ich, zaglądanie za kolejne - szukanie znaczeń
przesłania
A ja sobie tym razem druknę, jeśli dostanę pozwoleństwo. Piękne te błękity i miło patrzeć na całość. Pomyślałaś o nanoszeniu gdzieś sygnowania, coby druk nie był taki anonimowy? Fajnie by było
_________________ kroplą miodu pocieszamy błaznów
lub sami ze sobą rozgryzamy liść mięty
A ja sobie tym razem druknę, jeśli dostanę pozwoleństwo. Piękne te błękity i miło patrzeć na całość. Pomyślałaś o nanoszeniu gdzieś sygnowania, coby druk nie był taki anonimowy? Fajnie by było
Jasne Eluś, że możesz sobie druknąć, a jak już drukniesz w dużym formacie, to popatrz w lewy dolny róg..choć to chyba jeszcze nie to ale szukam pomysłu
I bardzo bardzo się cieszę i dziękuję
uff dom w chmurach ,świat w chmurach burzowy pełen eksperesji, jakiejś surowości, mistycyzmu i tajemnic, cudne, i Ela ma rację Lideczko jakoś podpisuj bo są wyjątkowo piękne Twoje grafiki,
_________________ "Żywiona słońca gęstym, słodem
Przychodzę po to, żeby odejść " -J. Kofta
Lidziu .... Da się sygnować nie drukiem, ale jakoś bardziej osobiście? Na przykład opracować na papierze, zeskanować i nanosić podobnie jak znak wodny? Jęczę, ale byłoby lepiej:)
Lidziu .... Da się sygnować nie drukiem, ale jakoś bardziej osobiście? Na przykład opracować na papierze, zeskanować i nanosić podobnie jak znak wodny? Jęczę, ale byłoby lepiej:)
Eluś nie mam pomysła muszę dopiero coś wymyślić, a tu pusto pod czerepem
Wymyśl... Takie własne coś, tylko Twoje. Czas juz dać tym grafikom własny znak, bo wprawiłaś się w ich powoływaniu do życia i nie powinne tak istnieć bezimiennie. Net to net i sygnuj, bo to Twoje i nalezy to nawet dla bezpieeczeństwa odautorskiego jakos zaznaczać.
Poradź sie może kogoś mądrego w tych materiach, ale nie zostawiaj grafik osieroconych.
Ma byc jasno, że to Twoje
Li, nie wiem dlaczego tu wcześniej nie zajrzałam? Ach ten nastrój, ach te chmury
W czasie ostatniej podróży też ich trochę "zdjęłam".
Co do praw (C), to podpisuj, dla siebie możesz zawsze zachować wersję bez podpisu. Poza tym, gdy zachowujesz plik, to w programach - chyba wszystkich, o ile się nie mylę - jest opcja zabezpieczenia, w Adobe, jakiego używam, jest kilka do wyboru i wtedy o ile pamiętam w tytule pliku pojawia się (C). Muszę jeszcze raz sprawdzić, jak to dokładnie się robi.
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E