Wysłany: 2012-01-01, 20:42 Informacja o wieczorze autorskim
W dniu 18 stycznia br. w Klubokawiarni 'Grawitacja' przy ul. Browarnej 6 w Warszawie, będzie miał miejsce wieczór poezji i spotkanie z autorem Witoldem Kiejrys, w ramach promocji tomiku 'Motyw pocztówki'. Gościnnie wystąpi zaproszona przez autora młoda poetka spod Rzeszowa Anna Kudela.
Początek spotkania ustalono na godzinę 18-tą.
uprzejmie zapraszam, Witek Kiejrys
_________________ człowiek szlachetny rozumie prawość, człowiek małostkowy rozumie zysk
dzięki. jesteś Damiano z grupy tych osób, które z różnych przyczyn, chciałbym poznać bliżej. w maju będę w okolicach Rzeszowa. może wtedy się spotkamy?
tymczasem
pozdrawiam serdecznie
_________________ człowiek szlachetny rozumie prawość, człowiek małostkowy rozumie zysk
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
jeszcze raz, warszawiaków i tych z najbliższych okolic, zapraszam. już nie dla siebie, ale dla tej specyficznej atmosfery, dla bliższego poznania się, odsłonięcia twarzy i przyłbicy.
na wieczór, jako gościa specjalnego, zaprosiłem młodą, bardzo utalentowaną poetkę spod Rzeszowa, Anię Kudelę.
dla wielu, będzie to niezwykle ciekawe doświadczenie, bo i sposób prezentowania się w poezji przez Anię, jest bardzo interesujący.
ciekaw jestem, czy znajdzie się bodaj kilka osób, które zechcą poświęcić swój czas i przyjdą.
zapraszam!
Elu, atlantyk dzisiaj niczym balia, tak łatwo przefrunąć można. ja tam w tym twoim cypelku piękna bywam dość często. bywam, nie znaczy bynajmniej, że podglądam.
mam nie tylko wyobraźnię, ale i sporą wiedzę.
Ciebie nie widuję, ale Tobą czuje się całą okolicę. nasz ziemski świat jest taki mały, kto wie, jakie niespodzianki przyniesie życie.
pozdrawiam serdecznie, witek