Tak właśnie było. Pisałem to dla kogoś lecz ta osoba umarła więc przestałem. Wyrzuciłem do śmieci z trzysta tych o miłości wierszy i dałem na luz na 15 lat. Później mi przeszło ale tematykę zmieniłem bo niestety już w miłość nie wierzę i zająłem się mistyką bo to ciekawy temat i wciągający.
Tak właśnie było. Pisałem to dla kogoś lecz ta osoba umarła więc przestałem. Wyrzuciłem do śmieci z trzysta tych o miłości wierszy i dałem na luz na 15 lat. Później mi przeszoł ale tematykę zmieniłem bo niestety już w miłość nie wierzę i zająłem się mistyką bo to ciekawy temat i wciągający.
Kiedyś komuś powiedziałam: "nie wiesz jak i kiedy ale pewnego dnia uderzy w ciebie jak grom z jasnego nieba" no i wykrakałam
Mistyka, filozofia dla niektórych tematy bardzo ciekawe i wciągające
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
,,w modlitwie śpi anioł
czekając na cud
anioły tak mają i wiedzą
najpewniej z wyroczni
i prawdz że może być
pięknie choć nie jest aż tak"
Wziąłem to w cudzysłów bo już nie pamiętam czy ja to napisałem.Jeden o miłości wiecznej napisałem wiersz a nie dwa Amarantine i Leth'ele to dawne wspomnienia i zgliszcza tego co pamiętam. Ta miłość trwa wiecznie gdzieś o tym fantasy opowiadanie napisałem. I jeszcze napiszę bo to powieść jak Tołstoja długie jest i skomplikowane okropnie. Astrofizyka połączona z mistyką o demonaach i aniołach