Wysłany: 2013-11-04, 17:40 Głosujemy na okładkę Antologii 6
Zapraszamy do głosowania na okładkę do Antologii 6.
Zamieszczone projekty są pomniejszone, po kliknięciu w projekt okładki, możemy obejrzeć ją w większym formacie. Prosimy o dokładne przejrzenie wszystkich projektów, ponieważ Autorzy poświęcili im sporo pracy i czasu.
ZASADY GŁOSOWANIA:
W ankiecie głosujemy tylko jeden raz na maksymalnie trzy okładki.
Ankieta trwa do dnia 14.11.2013 do godz. 20:40. Wyniki zostaną ujawnione zaraz po jej zakończeniu.
W przypadku remisu zostanie ogłoszona dogrywka, rozegrana drugą ankietą, która potrwa 2 dni. Znajdą się tam projekty z największą liczbą głosów. Jeżeli i ona nie przyniesie rozstrzygnięcia, spośród prac z największą liczbą głosów, okładkę Antologii 6 wybierze Administracja.
Uwaga: Kliknięcie w mniejsze zdjęcie pokazuje projekt okładki w największym wymiarze.
Okładka 1
Okładka 2
Okładka 3
Okładka 4
Okładka 5
Okładka 6
Okładka 7
Okładka 8
Okładka 9
Okładka 10
Okładka 11
Okładka 12
Okładka 13
Okładka 14
Okładka 15
Maryla Stelmach [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-04, 19:03
Nke wiem czy za pirrwsxym razem wysłałam moje wybrane dlatego wysłałam jeszcze raz. Z5,10, 14. sorry za ewentualną pomyłkę. poxftawiam./ oczywiście pierwszy numer to 5.
5 na tą porę roku trochę nie bardzo chyba, Marylko
że się włączę do rozmowy: W okładce raczej nie o porę roku chodzi... a o wnętrze...
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
zagłosowałam jeśli można coś powiedzieć- to nie piszcie na co głosujecie- bo to jest sugerowanie innym- i można głosować na trzy propozycje- tak zrozumiałam
_________________ Istnieje wiele hałasów, ale tylko jedna cisza.
zagłosowałam jeśli można coś powiedzieć- to nie piszcie na co głosujecie- bo to jest sugerowanie innym- i można głosować na trzy propozycje- tak zrozumiałam
Otóż to, tak było - o ile pamiętam - w przypadku wcześniejszych ankiet.
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Głosujemy w Ankiecie na początku tego tematu. Głosy zawarte w treści postów nie będą zaliczane.
A może zamknąć temat, zostawiając tylko aktywną ankietę?
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E