Wysłany: 2014-11-05, 19:56 Wsparcie techniczne dla Forum
Witajcie moi mili. Od dzisiaj POSTscriptum ma nowe, profesjonalne wsparcie techniczne w osobie Lukasza - luk19952. Prosimy o zgłaszanie wszelkich niedogodności na POSTscriptum do nas tj dotychczasowych adminów, a my postaramy się wspólnie z Łukaszem rozwiązać nurtujące was problemy.
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
U mnie, jak już Ci pisałem, za każdym razem jak otwieram PS i kilkam na posty od ostatniej wuzyty pojawia się komunikat że ich nie ma - a przecież są, bo wchodzę np. w wiersze i widzę nowe posty.
U mnie, jak już Ci pisałem, za każdym razem jak otwieram PS i kilkam na posty od ostatniej wuzyty pojawia się komunikat że ich nie ma - a przecież są, bo wchodzę np. w wiersze i widzę nowe posty.
Ja nie mogę przeglądnąć swoich wierszy jakie napisałam - nie ma takiej opcji
jak również nie można zobaczyć wierszy innego poety który np mnie interesuje
i chciałabym poczytać -
_________________ Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek.
mam podobny problem
poprzednio przy Profilu były dwie opcje:
1/ pokaż wszystkie tematy
2/ pokaż wszystkie komentarze
to było pomocne w wielu przypadkach
obecnie jest tylko jedna:
1/ pokaż wszystkie posty
bardzo utrudnione
Moi mili życie to pasmo kompromisów. Jednym z nich jest wspomniana przez Was niedogodność, która wynika z niewspółmiernego rozrostu bazy danych, a co za tym idzie, ze zwiększonym finansowaniem tej bazy. Musieliśmy wybierać i wybraliśmy taki kształt możliwości przeglądania "staroci". Za niedogodności przepraszamy i mamy nadzieję, że przyjmiecie to wyjaśnienie ze zrozumieniem. LiL
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E