Lidziu - czytałam z zapartym tchem i Wiesz...doszłam do wniosku, że jednak nie warto gonić za...czymś, czego sie nie potrafi.
Po drugie - to tak się zastanawiam...przecież wielu piszących ciągle np. mnie osobiście polecało czytanie innych uznanych poetów i korzystanie z ich mądrości.
A po trzecie - ja Ciebie czytam i wielu innych, ale jeśli nie wiem co napisać to siedzę jak myszka w kąciku
Świetnie napisałaś, bo wątków można by tu mnożyć jeszcze sporo!
Dziękuję Ninuś ale wiesz...nigdy nie wiadomo kto,kiedy i przez kogo zostanie dostrzeżony, czasami ci co to im się wydaje, że schwytali pana Boga za pięty, że są wspaniali i mogą pouczać innych giną gdzieś w zapomnieniu, a ci którzy gdzieś tam pozostawali "z tyłu" żyją w pamięci czytających.
Pozdrawiam cieplutko
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza
Li, bardzo prawdziwy wiersz. Szkoda, że w bajkach, przekoro
A jeśli utrzymujesz, że to bajka, to może "kilkuprocentowa", no bo jakżesz: lustro, czy wymienione tremo, może mówić?
Są różne lustra, niektóre dobrze wyćwiczone dużym ego tych, którzy się w nich przeglądają.
serdeczności E
_________________ przestrzeń
składa się z czasu
pokonywania
prostą linią
myśli
zakrętem pytania
zdecydowaniem
kropki śmierci
po wielokropku
umierania
E
Li, bardzo prawdziwy wiersz. Szkoda, że w bajkach, przekoro
A jeśli utrzymujesz, że to bajka, to może "kilkuprocentowa", no bo jakżesz: lustro, czy wymienione tremo, może mówić?
Są różne lustra, niektóre dobrze wyćwiczone dużym [b]ego tych, którzy się w nich przeglądają.[/b]
serdeczności E
Dziękuję bardzo, bardzo Elżuniu , czy to bajka, czy nie bajka, któż to wie
Masz rację, oj masz
Dołączyła: 22 Cze 2008 Posty: 14517 Skąd: Gliwice / obecnie Göteborg
Wysłany: 2008-08-12, 11:19
JA tam BARDZO !!!
Święta prawda w tym co napisałaś .. KRóLOWO.. miałam okazję spotkać takich co to właśnie publikacjami się cieszą i puszą - z przewagą tego drugiego oczywiście..
Załamujący brak treści .. straszy mnie po dziś dzień.. Bełkot totalny !!!
Jak można takim bełkotem w ogóle zaistnieć ..???????
Że nie wspomnę o publicznym chwaleniu się nim
na Nocy Poetów np.
To jakiś koszmar, który mnie osłabia totalnie .. gdybym chwilę później nie wpadła w Wasze ręce ( za co wdzięczność dozgonna Leszkowi ) to bym do dziś chyba leżała na intensywnej terapii
Jesteście dla mnie jak cudowne źródełko ... uzdrawiacie sobą
_________________ wieczność przed nami i wieczność za nami
a dla nas ... chwila - między wiecznościami
gdybym chwilę później nie wpadła w Wasze ręce ( za co wdzięczność dozgonna Leszkowi ) to bym do dziś chyba leżała na intensywnej terapii
Jesteście dla mnie jak cudowne źródełko ... uzdrawiacie sobą
No to muszę podziękować Leszkowi, że tu jesteś z nami
_________________ a po nas już nic
jeno popiół i zgliszcza
życie to jeden wic
rzekł uczeń mistrza