Żałosny człowiek otrzymał dzisiaj od ciebie / teraz pewnie dojdą nowe/ takie komentarze
pod tym, wklejonym na opowi tekstem.
Lotos godzinę temu o "Cudowne miejsce"
Mały pedałek znalazł cudowne miejsce, jak fajnie.
Lotos 28 min. temu o "Cudowne miejsce"
Mały pedałku, nie denerwuj się tak, pozdrów żonę
Lotos 27 min. temu o "Cudowne miejsce"
A ś.p Czerwosz znał się na poezji?
Żałosny człowiek otrzymał dzisiaj od ciebie / teraz pewnie dojdą nowe/ takie komentarze
pod tym, wklejonym na opowi tekstem.
Lotos godzinę temu o "Cudowne miejsce"
Mały pedałek znalazł cudowne miejsce, jak fajnie.
Lotos 28 min. temu o "Cudowne miejsce"
Mały pedałku, nie denerwuj się tak, pozdrów żonę
Lotos 27 min. temu o "Cudowne miejsce"
A ś.p Czerwosz znał się na poezji?
Tak dokładnie, zadałem ci to pytanie, bo ty większość ludzi na portalach uważasz za idiotów, ten portal za kiepski. Wklej swoje komenty na mój temat. No i wystarczy teraz naprawdę bez odbioru.
Odnośnie do wiary i niewiary.
Kolega, również naukowiec odwiedza Niels Bohr, w pięknym domu za miastem. Nad wejściowymi drzwiami widnieje podkowa. Naukowiec uśmiechając się pyta.
- Niels, będąc naukowcem wierzysz w skuteczność podkowy, która ma cię chronić przed złem?
- Oczywiście z nie wierzę, ale słyszałem że nawet jak nie wierzę to moc podkowy i tak działa.
Odnośnie do wiary i niewiary.
Kolega, również naukowiec odwiedza Niels Bohr, w pięknym domu za miastem. Nad wejściowymi drzwiami widnieje podkowa. Naukowiec uśmiechając się pyta.
- Niels, będąc naukowcem wierzysz w skuteczność podkowy, która ma cię chronić przed złem?
- Oczywiście z nie wierzę, ale słyszałem że nawet jak nie wierzę to moc podkowy i tak działa.